logo manjsi

RAZPRODANO!!

ZAE in Oman - Dežele sanjskih presežkov z ladjo  MSC Splendida

V sodelovanju s turistično agencijo Kompas d.d. vas vabimo, da z nami preživite predpraznični decembrski čas na plesno obarvanem križanju in odkrivanju skrivnostnega Bližnjega vzhoda - Združenih arabskih emiratov v Omanu. Potovali bomo skozi arabsko tradicijo in kulturo.. Doživeli zapeljivi ambient in razkošje najbolj znanih hotelov na svetu, ter njihovo dih jemajočo arhitekturo. Kot pravo nasprotje pa bomo videli mogočne puščavske sipine. Na čudovito križarjenje se odpravljamo prav v času, ko nam bodo bogato obložene trgovske police v Dubaju in Abu Dabiju omogočile nakup novoletnih daril za naše najdražje.

Na nepozabno križarjenje bomo odpotovali 14. decembra z letališča Brnik in poleteli v Dubaj, kjer nas bo čakala ladja MSC Splendida.Na našem križarjenju si bomo poleg Dubaja ogledali glavno mesto ZAE Abu Dhabi, uživali v naravnem rezervatu Sir Bani Yas Si, se sprehodili po pristaniškem mestu Khasab, ki leži na severnem delu arabskega polotoka in države Oman. Nato bomo preko Omanskega zaliva zapluli do glavnega mesta države Oman imenovanega Muskat. Naše križarjenje bomo končali v Dubaju, ter se v pred prazničnih dneh vrnili spočiti, polni nepozabnih vtisov in čudovitih daril.Samo za vas dragi naši gostje pripravljamo 4 plesne delavnice v slovenskem jeziku, prav tako zanimive izlete vodene v slovenskem jeziku, pri večerji vas bodo pričakali prevedeni jedilni listi. Ob vrnitvi v kabino pa vas bo pričakal ladijski dnevnik prav tako v našem jeziku. Kot je običaj za dogodke v naši organizaciji; vas bomo kraljevsko razvajali.

 

OGLEDALI SI BOMO

ogledalis i bomo.jpg

NAČRT.jpg

MSC SPLENDIDA

MSC SPLENDIDA.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=lF-_3C588JA

 

Paketna cena paketa :

 

cene paketa križ.jpg

 

Opis kabin

Večina ladij križark ima na voljo več vrst kabin: notranja, zunanja z oknom, zunanja z balkonom v apartmaju. Vse kabine imajo svojo kopalnico s tušem v wc-jem, klimatsko napravo, sat tv, telefon, mini bar, sef v sušilec za lase. V kabini boste našli obvestilo z imenom vašega sobarja, ki bo skrbel za vašo kabino, v času križarjenja.

NOTRANJE KABINE (Velikost kabin je od 11 m2 do 24 m2)

ZUNANJE KABINE Z OKNOM (Velikost kabin je od 11 m2 do 29 m2)

ZUNANJE KABINE Z BALKONOM (Velikost kabin je od 15 m2 do 42 m2)

Kabine z balkonom nudijo udobje zasebnega balkona, tako boste lahko vsak dan uživali v svežem zraku novih destinacij.

 

Vse kabine nudijo:

Zakonsko posteljo, ki se lahko pretvori v dva ločena ležišča, kopalnico s tušem v wc, interaktivno televizijo, možnost uporabe interneta (doplačilo po ceniku), telefon, mini bar v sefu.

Kategorija BELLA - kabine so manjše, zunanje kabine lahko imajo delno zastrt pogled

Kategorija FANTASIA - kabine so večje, na višjih palubah, boljša pozicija, 24 urna postrežba

 

v ceno vlkučeno.jpg

Dodatna doplačila ob prijavi

  • enoposteljna kabina: 100% doplačilo; rezervacija je na vprašanje
  • dodatno zdravstveno zavarovanje za tujino (PRIPOROČAMO)
  • zavarovanje rizika odpovedi - 4,046% na vrednost rezervacije

 

Način prijave in plačila

Izpolnjeni obrazec z želeno namestitvijo pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Po prejemu vaše prijave vam v roku 24 ur potrdimo izbrano kabino. Nato boste od turistične agencije Kompas d.d. prejeli predračun v višini 30% aranžmaja in rok v katerem mora biti predračun plačan. S pravočasnim plačilom predračuna imate zagotovljeno rezervacijo za križarjenje. Preostanek v višini 70% vrednosti aranžmaja mora biti plačan 30 dni pred odhodom. Lahko se odločite za obročno mesečno plačilo ali poravnate odprti del v enkratnem znesku. Potovalne dokumente boste prejeli na letališču Brnik.Vsem gostom svetujemo plačilo zavarovanje rizika odpovedi za primer višje sile.

 

Popusti na dodatnem ležišču

  • Otroci do 18. leta starosti z dvema odraslima osebama v kabini plačajo  699 EUR na osebo .
  • Odrasla oseba na dodatnem ležišču plača  950 EUR na osebo .

Potovalni dokumenti

Potni list veljaven vsaj še šest mesecev od datuma vrnitve.

Organizirani izleti

Ob dovolj velikem številu potnikov bo vodenje izletov v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bomo podali na informativnem sestanki prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posameznih izletih voden v slovenskem jeziku je 25 (odraslih potnikov) pri izletih, ki vključujejo avtobusni prevoz. Izlete vode v slovenskem jeziku, je treba plačati v gotovini vodniku prvi dan potovanja.

Opomba

Navedene FIRST MINUT cene so zajamčene za rezervacije do 30.06.2018 oziroma do zasedenosti zmogljivosti. V kolikor bodo ostale proste kabine po tej datumu, bo mogoče samo prijavo po rednih cenah.   

Splošne in posebne pogoje za križarjenje si lahko ogledate na http://www.kompas.si/pogojiPoslovanja.asp?it=14

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information