logo manjsi

Koledar dogodkov

Prenesi kot iCal datoteko
Ponovoletni družabni ples v Grand hotelu Union

Drage plesalke in dragi plesalci.

Vstopili bomo v novo leto. Zakaj nebi to novo leto začeli s plesom?

Vabimo Vas na prvi ples v letu 2017.

 

 

DRUŽABNI PLES V VELIK DVORANI GRAND HOTELA UNION, Miklošičeva ulica 1 v Ljubljaniki bo v soboto 7.1.2017s pričetkom ob 20.00 uri vse do 01.00 ure.Uvodnim plesnim nastopom sledi ples, plesna animacija (skupinski plesi)in ob 24 uri žrebanje nagrad.

Priporočljive rezervacije naTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.ali na gsm 064 128 281. Rezervacije držimo do 20.30 ure.

Pričnemo ob 20.00 uri s plesnimi nastopi. Vstop je iz Mikošičeve mimo recepcije hotela GH Union.

Informacije in rezervacije;

PLESNICOCTAILTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali gsm 064 128 281www.plesnicoctail.si , nakup kart je mogoč tudi na dan prireditve na vhodu v plesno dvorano.

Moje karte:nakup kart je mogoč na www.mojekarte.siin na vseh prodajnih mestih Moje karte  (klikni tukaj)  Vstopnina je 9,00€.Ob nakupu karte na Moje karte Vas prosimo, da tudi rezervirate naTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Vljudno Vas prosimo, da to sporočilo posredujete Vašim sodelavcem, znancem, sorodnikom, prijateljem in vsem, ki bi jih zanimala naša informacija. Za kar se Vam že v naprej zahvaljujemo.

»KDOR PLEŠE; SE VELIKO SMEJE IN DOBRO MISLI«

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information