logo manjsi

Slovenian English German Italian

ZAE v Omanu - Dežele sanjskih presežkov z ladjo  MSC Splendida

 POLNIMO ZADNJA KABINE

V sodelovanju s turistično agencijo vas vabimo, da z nami preživite predpraznični decembrski čas na plesno obarvanem križanju in odkrivanju mračnega vzhoda - Združenih arabskih emiratov v Omani. Potovali bomo skozi arabsko tradicijo v kulturi. Doživeli razkošje v zapeljivem ambientu najbolj znanih hotelov na svetu, in dih jemajočo arhitekturo. Kot pravo nasprotje pa so videli mogočne puščavske sipine. Na čudovito križarjenje se odpravljamo prav v času, ko nam bodo bogato obložene trgovske policije v Dubaju v Abu Dabiju omogočile nakup novoletnih daril za naše najdražje.

Na nepozabno dnevno križarjenje bomo odpotovali 14. decembra z letališča Brnik v poleteli v Dubaj, kjer nas bo pričakala ladja MSC Splendida. Na našem križanju bomo poleg Dubajskega ogledali glavno mesto ZAE Abu Dhabi, uživali v naravnem rezervatu Sir Bani Yas Si, sprehodili po pristaniškem mestu Khasab, ki leži na severni polotoku države Oman. Nato bomo skozi Omanski zaliv, ki je med priborom Perzijskega zaliva v Arabskem morju zapluli do glavnega mesta Muskat države Oman. Naše križarjenje bom končal v Dubaju, in pred prazničnimi dnevi se vrnil spočiti, polni nepozabnih vtisov v čudovitih darilih.Samo za vas dragi naši gostje pripravljamo 4 plesne delavnice v slovenskem jeziku, prav tako zanimive izlete vodene v slovenskem jeziku, pri večerji vas bodo pričakali prevedeni jedilni listi. Ob vrnitvi v kabino pa vas bo pričakal ladijski dnevnik tudi v našem jeziku. Kot je običaj za dogodke v naši organizaciji; vas bomo kraljevsko razvajali.

 

OGLEDALI SI BOMO

ogledalis i bomo.jpg

NAČRT.jpg

MSC SPLENDIDA

MSC SPLENDIDA.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=lF-_3C588JA

 

Cene paketa križarjenja :

 

cene paketa križ.jpg

 

Opis kabin

Večina križarkov ima na voljo več vrst kabin: notranja, zunanja z oknom, zunanja z balkonom v apartmaju. Vse kabine imajo svojo kopalnico s tušem v wc-jem, klimatsko napravo, sat tv, telefon, mini bar, sef v sušilec za lase. V kabini boste našli obvestilo z imenom vaše sobarja, ki bo zadolžen za vašo kabino, v času križarjenja.

NOTRANJE KABINE (Velikost kabin je od 11 m2 do 24 m2)

ZUNANJE KABINE Z OKNOM (Velikost kabin je od 11 m2 do 29 m2)

ZUNANJE KABINE Z BALKONOM (Velikost kabin je od 15 m2 do 42 m2)

Kabine z balkonom nudijo izjemno udobje v prednostih zasebnega balkona, tako da boste lahko vsak dan uživali v svežem zraku novih destinacij.

 

Vse kabine nudijo:

Zakonsko posteljo, ki se lahko pretvori v dva ločena ležišča, kopalnico s tušem v wc, interaktivno televizijo, možnost uporabe interneta (doplačilo po ceniku), telefon, mini bar v sefu.

Kategorija BELLA - kabine so manjše, zunanje kabine lahko imajo delno zastrt pogled

Kategorija FANTASIA - kabine so večje, na višjih palubah, boljša pozicija, 24 urna postrežba

 

v ceno vlkučeno.jpg

Dodatna doplačila ob prijavi

  • enoposteljna kabina : 100 % doplačilo; rezervacija je na vprašanje
  • dodatno zdravstveno zavarovanje za tujino (PRIPOROČAMO)
  • zavarovanje rizika odpovedi – 4,046 % na vrednost rezervacij

 

Način prijave in plačila

Izpolnjeni obrazec z želeno nastanitvijo pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Po prejemu vaše prijave vam v roku 24 ur potrdimo izbrano kabino. Nato boste s strani turistične agencije prejeli predračun v višini 30% aranžmaja in rok v katerem mora biti plačan predračun. Z pravočasnim plačilom akontacije imate zagotovljeno rezervacijo križarjenja. Preostanek v višini 70% vrednosti aranžmaja mora biti plačan 30 dni pred odhodom. Lahko se odločite za obročno mesečno plačilo ali poravnate odprti del v enkratnem znesku. Potovalne dokumente boste prejeli v primeru individualnega odhoda nekaj dni pred odhodom. Vsi gostje, ki boste izbrali organizirani transfer do pristanišča boste prejeli vso dokumentacijo na avtobusu. Vsem gostom svetujemo plačilo rizika odpovedi za primer višje sile.

 

Popusti na dodatnem ležišču

  • Otroci do 18. leta starosti z dvema odraslima osebama v kabini plačajo 699 EUR na osebo.
  • Odrasla oseba na dodatnem ležišču plača 950 EUR na osebo.

Potovalni dokumenti

Slovenski potni list. Osebni dokument mora biti veljaven vsaj še 6 mesecev od datuma vrnitve.

Organizirani izleti

Ob dovolj velikem številu potnikov bo vodenje izletov v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 25 (odraslih potnikov) pri izletih, ki vključujejo avtobusni prevoz. Izlete vodene v slovenskem jeziku, je potrebno plačati v gotovini vodniku prvi dan potovanja.

Opomba

Navedene FIRST MINUT cene so zajamčene za rezervacije do 30.06.2018 oziroma do zasedenosti zmogljivosti. V kolikor bodo ostale proste kabine po tem datumu, bo možno samo prijavo po rednih cenah.   

Splošne in posebne pogoje za križarjenje si lahko ogledate na http://www.kompas.si/pogojiPoslovanja.asp?it=14

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information