logo manjsi

 

 

IZLET V BENETKE Z OGLEDOM KRIŽARKE COSTA LUMINOSA

V sodelovanju s turistično agencijo Kompas d.d. vas v soboto 18. maja 2019 vabimo na izlet v Benetke kjer si bomo ogledali morsko lepotico COSTA LUMINOSA. Dopoldanski čas bomo preživeli ob vodenem ogledu križarke, kateremu bo sledilo razvajanje brbončic ob odličnem kosilu. Po kosilu se bomo prepustili plesnim ritmom na plesni delavnici. Približno ob 14 uri se bomo izkrcali z ladje ter odpravili na ogled Benetk. Ob 19 uri se bomo poslovili od Benetk in odpravil proti domu. Prihod je predviden v večernih urah. Posebnosti izleta so plesna delavnica na ladji.

 

 

Cena enodnevnega izleta je 45€ na osebo

Cena vključuje: transfer Ljubljana - Benetke - Ljubljana, vse cestnine, ogled ladje, kosilo, plesno delavnico na ladji, ogled Benetk, Kompasov vodič in predstavnik Plesnega Coctaila.

Žal ladjar Costa dovoljuje ogled ladje samo polnoletnim osebam.

Prijave sprejemamo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do 05. 05. 2019 oziroma do zapolnitve prostih mest. Za izlet je obvezna izpolnitev prijavnice in kopija osebnega dokumenta s katerim boste vstopili na ladjo. Vsem zainteresiranim, ki nas boste kontaktirali bomo poslali prijavnico, katero izpolnjeno pošljete na gornji e-naslov.

 

 

 PRIJAVNICA

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information