logo manjsi

DRUŽABNI PLES V VELIK DVORANI GRAND HOTELA UNION, Miklošičeva ulica 1 v Ljubljani,ki bo v soboto 8.10.2016s pričetkom ob 20.00 uri vse do 01.00 ure.Uvodnim plesnim nastopom sledi ples, plesna animacija (skupinski plesi), Jenkova četvorka in ob 24 uri žrebanje nagrad.

 

Priporočljive rezervacije naTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.ali na gsm 064 128 281. Rezervacije držimo do 20.30 ure.

Pričnemo ob 20.00 uri s plesnimi nastopi. Vstop je iz Nazorjeve ulice.

Informacije in rezervacije;

PLESNICOCTAILTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali gsm 064 128 281www.plesnicoctail.si , nakup kart je mogoč na dan prireditve na vhodu v plesno dvorano.

Moje karte:nakup kart je mogoč tudi na www.mojekarte.si in na vseh prodajnih mestih Moje karte  (klikni tukaj) Vstopnina je 9,00€.Ob nakupu karte na Moje karte Vas prosimo, da tudi rezervirate na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

                                      »KDOR PLEŠE; SE VELIKO SMEJE IN DOBRO MISLI«

 

 

 

Vljudno vabljeni!

PLESNICOCTAIL

www.plesnicoctail.si

www.Facebook.com/plesni coctail

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information