logo manjsi

IZLET V BENETKE Z OGLEDOM KRIŽARKE COSTA LUMINOSA

 

Zaradi velike zanimanja smo za vas v sodelovanju s turistično agencijo Kompas d.d. ponovno organizirali enodnevni izlet. V soboto 14. septembra 2019 vas vabimo na izlet v Benetke kjer si bomo ogledali morsko lepotico COSTA LUMINOSA. Dopoldanski čas bomo preživeli ob vodenem ogledu križarke, kateremu bo sledilo razvajanje brbončic ob odličnem kosilu. Po kosilu se bomo prepustili plesnim ritmom na plesni delavnici. Približno ob 14 uri sledi izkrcanje z ladje ter ogled Benetk. Ob 19 uri se bomo poslovili od Benetk in odpravil proti domu. Prihod je predviden v večernih urah. Posebnosti izleta je plesna delavnica na ladji.

 

benetke.jpg

 

ŽELITE VIDETI VEČ?

S klikom na spodnjo sliko si poglejte utrinke z našega preteklega izleta.     

                                    

  

 

Oglejte si ladjo Costa Luminosa. 

 

Cena enodnevnega izleta je 45€ na osebo

 

Cena vključuje: transfer Ljubljana - Benetke - Ljubljana, vse cestnine, ogled ladje, kosilo, plesno delavnico na ladji, ogled Benetk, Kompasov vodič in predstavnik Plesnega Coctaila.

Žal ladjar Costa dovoljuje ogled ladje samo polnoletnim osebam.

Prijave sprejemamo na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do 05. 09. 2019 oziroma do zapolnitve prostih mest. Za izlet je obvezna izpolnitev prijavnice in kopija osebnega dokumenta s katerim boste vstopili na ladjo. Vsem zainteresiranim, ki nas boste kontaktirali bomo poslali prijavnico, katero izpolnjeno pošljete na gornji e-naslov, ali direktno izpolnite priloženo prijavnico in jo pošljete na gornji e-naslov.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information