logo manjsi

Sprostili sta se dve mesti 

Vabimo vas na nepozabno plesno doživetje v mesto, ki nikoli ne spi. Poleg organiziranega ogleda vseh glavnih atrakcij New Yorka v slovenskem jeziku, bomo sredi Manhattna v priznani plesni šoli zaplesali pod taktirko plesnih učiteljev slovenskega rodu.

ZAKAJ Z NAMI

Domače odhodno letališče

 • LETIMO Z LETALIŠČA FRAPORT LJUBLJANA

Odlična letalska družba AIR FRANCE

 • IMAMO UDOBNO ČASOVNICO LETOV

Zgodovinski hotel PARAMOUNT visoke kategorije

 • ČUDOVIT HOTEL 4* SE NAHAJA V OSRČJU MANHATTANA

Prva slovenska skupina plesalcev sprejeta v PŠ Dance with me

 • SPREJEM V PRIZNANI PLESNI ŠOLI IN

              PLESNA DELAVNICA SAMO ZA NAS V SLOVENSKEM JEZIKU

Poslastica za vse ljubitelje plesne obutve in nakupov

 • OBISK TRGOVINE S PLESNIMI ČEVLJI
 • ČAS ZA SHOPPING

Skrbno načrtovan program

 • OGLED VSEH NAJVEČJIH ATRAKCIJ S SLOVENSKIM VODNIKOM

Zagotovljena skrb za naše goste

 • ODLIČNA ORGANIZACIJA IN VODENJE

Odlična cena

 

PROGRAM POTOVANJA

26. - 31. MAREC 2020

 

1. DAN: LJUBLJANA–EVROPA–NEW YORK

Zbor potnikov na letališču Jožeta Pučnika v Ljubljani. Polet s prestopanjem v New York. Po pristanku in opravljenih mejnih formalnostih prevoz do hotela na Manhattnu. Nastanitev in prenočevanje.

2. DAN: NEW YORK

Dopoldan za doplačilo možnost ogleda mesta z avtobusom HOP ON HOP OFF (NYC DOWNTOWN PASS) po zgornjem in spodnjem Manhattanu. Spoznali boste največje znamenitosti mesta – od Times Squarea po celotnem Manhattanu, mimo Empire State Buildinga in Rockefeller centra, skozi Little Italy, Chinatown, skozi finančno četrt, vse do Battery parka s čudovitim razgledom na Kip svobode. Na poti nazaj pa še vožnja mimo One World Trade Centra. Celotna pot traja približno 2 uri, imate pa možnost kadarkoli zapustiti avtobus in se nanj ponovno povzpeti (vozovnica velja 24 ur). Popoldan se boste lahko podali na ogleda Central parka. Prosti čas za samostojno raziskovanje parka, kjer je ogromno pešpoti, kjer najdete živalski vrt in uživat v kotičkih, ki so jih uprizorili številni ameriški filmi.

3. DAN: NEW YORK

Sprehod do središča Manhattana, v svetlobne reklame odetega Times Squara – zbirališča Newyorčanov in turistov z vsega sveta ter Rockefeller centra – mesta v mestu, do nepozabne Pete avenije in doživetje New Yorka z vrha nebotičnika Empire State Building. Ob lepem vremenu boste pod seboj zagledali čarobno osvetljen Manhattan in si tako ustvarili pravljično podobo mesta. Popoldan sledi obisk Metropolitanskega muzeja (vstopnina za doplačilo), največjega muzeja umetnosti v ZDA. Nekaj prostega časa na Peti aveniji za samostojne oglede in nakupovanje.

PLESNA POSLASTICA:

Odpravili se bomo v priznano plesno šolo na Manhattanu. Po sprejemu sledi plesna delavnica za našo skupino in plesno druženje, ko boste lahko vprašali vse o plesu in razlikah med evropskim in ameriškim pristopom k plesu. Nato se bomo podali do trgovine s plesno obutvijo kjer bo dovolj časa za ogled in nakup.

4. DAN: NEW YORK

Z javnim prevozom se boste lahko zapeljali do Spominskega parka 9/11. Lahko se povzpnete na bližnji One World Trade center, največji nebotičnik v ZDA, ki je nadomestil dvojčka. Peš se boste odpravili naprej do Brooklynskega mostu, in nadaljevali pot do Battery Parka kjer se boste vkrcali na ladjico, ki vas bo odpeljala do kipa Svobode. Na poti nazaj proti hotelu, se boste sprehodili še po znamenitem Wall Streetu.

5. DAN: NEW YORK-EVROPA

Dopoldne bo čas, da obiščete katero izmed številnih trgovin, ki ponujajo najrazličnejše izdelke vseh cenovnih razredov (Bloomingdale's, Macy's, Century 21, Apple Store ...). Lahko pa se z metrojem odpravite do Brooklyna, nekoliko bolj umirjenega dela New Yorka in se na poti nazaj sprehodite čez znameniti Brooklynski most. Proti večeru prevoz na letališče in večerni let v Evropo.

6. DAN: EVROPA-LJUBLJANA

Polet s prestopanjem do Ljubljane.

 

CENA 1599€ NA OSEBO

 

PRIJAVNICA

 

 

V ceno je vključeno

 • letalski prevoz v ekonomskem razredu
 • transfer letališče-hotel-letališče v New Yorku
 • 4 nočitve v hotelu 4* v dvoposteljnih sobah
 • plesna delavnica v PŠ na Manhattanu
 • predstavnik Plesnega Coctaila
 • slovenski vodnik ves čas potovanja
 • stroški organizacije

Dodatna ponudba

Doplačila ob prijavi:

 • ESTA vstopni obrazec za ZDA 35,00 EUR/osebo
 • enoposteljna soba 420,00 EUR/osebo
 • vozovnica NYC DOWNTOWN PASS 30,00 EUR/osebo

Možno doplačilo ob prijavi

 • predstava na Broadwayu (cena naknadno glede na želje

Pomembno

 • Osebe, ki so po 1. marcu 2011 potovale v Irak, Iran, Sirijo, Sudan, Libijo, Somalijo ali Jemen ali imajo poleg slovenskega tudi državljanstvo katere od teh držav, v ZDA ne morejo več potovati na podlagi programa Visa Waiver, pač pa morajo za vstop v ZDA pridobiti ustrezen vizum.
 • Spremembe so se začele izvajati 21. januarja 2016, zato vsem, ki nameravajo potovati v ZDA svetujemo, da se za podrobnejše informacije pravočasno obrnejo na Veleposlaništvo ZDA v Ljubljani in preverijo ali morda potrebujejo vizum ter po potrebi zanj zaprosijo.

SPLOŠNE POGOJE SI LAHKO OGLEDATE NA:

http://www.kompas.si/PogojiPoslovanja.asp?it=1

                  

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information