logo manjsi

 

 

Drage plesalke in plesalci z veseljem vas obveščamo,

da pripravljamo naš tradicionalni Plesni Coctail Vikend v Termah Tuhelj med 24. in 26. septembrom 2021. 

 

Po letu dni premora zaradi pandemije covid-19; Vas vljudno vabimo vas na 9. Plesni Coctail Vikend, ki bo potekal v čudovitem okolju term Tuhelj, med 24. in 26. septembrom 2021. Tradicionalni plesni dogodek, ki je uvod v plesno sezono 2021/2022 za katero si srčno želimo, da bo potekala nemoteno na veselje vseh Vas plesalk in plesalcev in seveda na veselje vseh plesnih pedagogov širom Slovenije.

Udeležencem zagotavlja obilo plesa, odlične plesne pogoje – 4 plesne dvorane s parketom, vrhunske plesne pedagoge, zanimive koreografije, dva plesna večera, ter pester spremljajoči program. Svoje plesne korake boste lahko izpopolnili na preko 25 plesnih delavnicah različnih plesnih zvrsti; saj program poteka na 4 plesiščih hkrati.

 

 

 

* Plesna večera bomo izvedli v skladu s takratnimi navodili covid-19

Cena velja ob nastanitvi 2 oseb  Doplačilo za enoposteljno sobo po ceniku Term Tuhelj

TT ni zajeta v ceni in se plača na recepciji, 1,35€/osebo/dan

 

V primeru, da bi zaradi ponovnega izbruha pandemije covid-19 ali poslabšanja situacije (zaprtje državnih meja ali hotelskih nastanitev; bodo vsa vplačila vrnjena udeležencem.

 

PREDVIDENI PROGRAM

 

Ves plesni program bo prilagojen vsem covid-19, ki bodo takrat v veljavi.

Program bo potekal hkrati v štirih plesnih dvoranah, kjer se bo zvrstilo preko 25 plesnih delavnic.

Program bo sestavljen iz naslednjih plesov: standardnih, latinskoameriških, karibskih, nia technique, skupinskih plesov in drugih… Točen program in plesni pedagogi bodo objavljeni v začetku meseca septembra 2021.

 

 

PRIJAVNICA

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information