logo manjsi

MONDENI UTRIP MEDITERANA Z LADJO

MSC GRANDIOSA

 Križari z nami ugodneje

 

V času med 24.10.2022 in 31.10.2022 vas v sodelovanju s TA Kompas d.d. vabimo na križarjenje po Sredozemlju kjer bomo spoznali mondena mesta Sredozemlja: Cinque Terre, Rim, Palmo de Mallorco, Barcelono, Cannes in Genovo. Za 8 dni se bomo prepustili razvajati na krovu ladje MSC GRANDIOSA.

Samo za vas spoštovani gostje pripravljamo 4 plesne delavnice v slovenskem jeziku. Prav tako bodo slovensko vodeni zanimivi izleti, pri večerji vas bodo pričakali prevedeni jedilni listi. Ob vrnitvi v kabino vas bo pričakal ladijski dnevnik prav tako v našem jeziku. Kot je običaj za dogodke v naši organizaciji; vas bomo kraljevsko razvajali.

 

ZAKAJ Z NAMI

 • ZAGOTOVLJEN skupinski odhod v času 24.10.2022 in 31.10.2022
 • DODATNA UGODNOST za vse stranke, ki se prijavijo preko nas
  • Darilo ob začetku križarjenja
  • 30€ popusta za naše goste
  • 25€ gratis obvezno covid zavarovanje
 • 4x slovensko vodene plesne delavnice
 • Za vas v slovenskem jeziku: jedilni listi pri večerji, ladijski časopis, plesne delavnice
 • Odlična ladja MSC GRANDIOSA je sestrska ladja MSC MERAVIGLIA s katero smo bili na križarjenju po Sredozemlju 2018 in nudi odlično nastanitev, ter razkošje na svojem krovu
 • fakultativni izleti vodeni v slovenskem jeziku
 • ladja ponuja številne možnosti zabave: vodni park wild forest, bazeni, diskoteka, biljard, bowling stezo, 4D kino, fitnes klub, kotiček za virtualne igre, knjižnico, casino, gledališče, Cirque du Soleil at Sea, panoramska dvigala …
 • OTROK DO 18. LETA na dodatnem ležišču plača le 140 EUR
 • Predstavnik Plesnega Coctaila, zagotovljena odlična organizacija in vodenje

 

LADJA MSC GRANDIOSA 6*

 

Ob njenem izplutju oktober 2019 je bila 6 največja potniška ladja na svetu namenjena križarjenjem po vseh svetovnih morjih. Sodi v razred new panamax, kar pomeni, da zaradi svoje velikosti še lahko pljuje skozi novi Panamski prekop, ki je bil odprt 26. junija 2016. Izjemno velika, nenavadna in navdušujoče prestižna ladja Grandiosa gosta razvaja na svojih 15 palubah, ki so namenjene gostom. Skupno ima 19 palub in v višino meri 65 metrov. Preplet elegance in tehnoloških novosti ne pusti nikogar ravnodušnega. Prav gotovo se vam bo vtisnil v spomin 480m2 velik led zaslon na zgornji palubi, prava paša za oči je elektronsko nebu, ki se razteza nad notranjo promenado dolgo 101m in vam pričara nepozabne sončne zahode, zvezdnato nebo in še mnogo več. Na promenadi pa vas pričakajo številne trgovinice, boutique, restavracije in bari. Podnevi se boste lahko predajali sončnim žarkom in sproščali na ležalniku na enem izmed bazenov ali se prepustili izkušeni ekipi spa centra Aurea na različnih negah obraza ali celega telesa. Za vse športne navdušence je poleg odličnega fitnesa na voljo, vožnja na različnih simulatorjih kot so formula 1 in drugo, bowling in prava večnamenska športna dvorana sporplex, ki se ob večerih spremeni v plesno dvorano. Večere boste lahko preživeli ob ogledu odličnih predstav v teatru ali predstavi svetovno znanega Circus de Solei, zaplesali na enem izmed plesišč ali pa se prepustili klepetu ob dobri pijači in družbi dragih prijateljev.

In že bo tu nov dan, novo pristanišče, novo čudovito raziskovanje novega kraja ob spremstvu slovenskega vodiča.

Ob vstopu v kabino vas bo pozdravila ZOE – vaš virtualni asistent na križarjenju. ZOE vam na pomembna vprašanja odgovarja v sedmih jezikih.

 

 

OPIS KABIN

Večina ladij za križarjenje ima na voljo več vrst kabin: notranje, zunanje z oknom, zunanje z balkonom in suite. Vse kabine imajo svojo kopalnico s tušem in toaleto, klimatsko napravo, sat tv, telefon, mini bar, sef, sušilec za lase, interaktivno televizijo, možnost uporabe interneta (doplačilo po ceniku). V kabini boste našli obvestilo z imenom vašega sobarja, ki bo zadolžen za vašo kabino, v času križarjenja.

NOTRANJE KABINE (velikost kabin je od 11 m2 do 24 m2)

ZUNANJE KABINE Z OKNOM (velikost kabin je od 11 m2 do 29 m2)

ZUNANJE KABINE Z BALKONOM (velikost kabin je od 15 m2 do 42 m2)

Kabine z balkonom vam nudijo izjemno udobnost in prednosti zasebnega balkona, tako da boste lahko vsak dan uživali na svežem zraku novih destinacij.

Kategorija BELLA – kabine  so manjše, zunanje kabine lahko imajo delno zastrt pogled

Kategorija FANTASIA – kabine so večje, na višjih palubah, boljša pozicija, 24 urna sobna strežba

 

 

 

Cena za 3. ali 4. odraslo osebo v kabini, kat. Bella/ Fantastica od 429€ na osebo

Otroci do 17,99. leta kot 3. ali 4. oseba v kabini: 140 € na osebo

BREZ DOPLAČILA ZA VEČ-POSTELJNE SOBE

 

PRIJAVNICA

 

 

Darilo ob prihodu velja za prijave direktno pri nas!

Posebne nižje cene veljajo za prijave direktno pri nas z našo prijavnico!

 

Doplačila na licu mesta:

 • napitnine za otroke od 12. leta in odrasle 10 €/os./dan
 • otroci 2 – 12 let 5 €/os./dan
 • otroci do 2. leta ne plačajo napitnin

Ladjar napitnino avtomatično doda na vaš ladijski račun.

Dodatna doplačila ob prijavi:

 • all inclusive paket pijač EASY - odrasli: 32 EUR/osebo/noč
 • all inclusive paket pijač PREMIUM – odrasli: 42 EUR/osebo/noč
 • paket brezalkoholnih pijač – odrasli: 23 EUR/osebo/noč
 • paket brezalkoholnih pijač – otroci: 15 EUR/osebo/noč
 • prevoz na relaciji Ljubljana – Genova – Ljubljana: 130 EUR/osebo
 • zunanje varovano parkirišče v pristanišču Genova: 110 EUR/teden
 • Enoposteljna kabina: 100 % doplačilo; rezervacija je na vprašanje
 • Zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini
 • Zavarovanje rizika odpovedi – od 4,06 % na vrednost rezervacij
 • Zdravstveno zavarovanje COVID19_MSC: 25 €/osebo*

 

Za naše goste gratis – že vključeno v ceno

Ladjar MSC Cruises od vseh svojih potnikov zahteva ureditev zavarovalne police, ki krije vsa tveganja, povezana s situacijo COVID-19, vključno z odpovedjo, repatriacijo (postopkom vrnitve v domovino) in zdravstvenimi stroški. MSC Cruises bo v sodelovanju z Zavarovalnico Europ Assistance vsem potnikom iz schengenskega območja ponudil možnost nakupa takšnega zavarovanja (CPP – zaščitni načrt COVID) po ceni 25 € na osebo (otroci od 0 do 2 leta zavarovanja ne plačajo, a so vseeno kriti).

V nasprotnem primeru se lahko potniki dogovorijo za sklenitev zavarovalne police z zavarovalnico po lastni izbiri.

 

Potovalni dokumenti:

slovenski potni list ali osebna izkaznica (osebni dokument mora biti veljaven vsaj še 6 mesecev od datuma odhoda)

 

Organizirani izleti:

Ob dovolj velikem številu potnikov bo vodenje izletov v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 20 (odraslih potnikov) pri izletih, ki vključujejo avtobusni prevoz. Izlete vodene v slovenskem jeziku, je potrebno plačati v gotovini vodniku prvi dan potovanja.

Način prijave in plačila

Izpolnjeni obrazec z želeno nastanitvijo pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Po prejemu vaše prijave vam v roku 24 ur potrdimo izbrano kabino. Nato boste s strani turistične agencije prejeli predračun v višini 30% aranžmaja in rok v katerem mora biti plačan predračun. Z pravočasnim plačilom akontacije boste imati zagotovljeno rezervacijo in ceno križarjenja. Preostanek v višini 70% vrednosti aranžmaja mora biti plačan 30 dni pred odhodom. Lahko se odločite za obročno mesečno plačilo ali poravnate odprti del v enkratnem znesku. Potovalne dokumente boste prejeli v primeru individualnega odhoda nekaj dni pred odhodom. Vsi gostje, ki boste izbrali organizirani transfer do pristanišča boste prejeli vso dokumentacijo na avtobusu. Vsem gostom svetujemo plačilo rizika odpovedi za primer višje sile.

 

PRIJAVNICA

Opomba

Splošne in posebne pogoje za križarjenje si lahko ogledate na http://www.kompas.si/pogojiPoslovanja.asp?it=14

 

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information