logo manjsi

AKTIVNI PLESNI ODDIH ZA 1. MAJ

Vabimo vas na 6 dnevni aktivni plesni oddih v času prvomajskih praznikov, ko se bomo obdani s stoletnim borovim gozdom razvajali v čudovitem Vitality hotelu Punta 4*oddaljeni le 50m od morja. Veli Lošinj zaradi svoje klime in rastlinja velja za zdravilišče in pozitivno vpliva na dušo in telo. Vsemu udobju, ki ga nudi narava, ter čudovit hotel (booking ocena 9,2) bomo dodali odličen plesni program v veliki dvorani, ter športne in družabne aktivnosti.

 

OTOK LOŠINJ – VELI LOŠINJ

Lošinj (latinsko: Apsorrus, italijansko: Lussino) je hrvaški otok v južnem Kvarnerju. Leži zahodno od Paga in južno od Cresa, s katerim ga pri naselju Osor povezuje krajši most. Sestavljata ga dva umetno ločena dela/otoka?, južni Mali Lošinj in severni Veliki Lošinj.

S skupno velikostjo 74,36 km² je Lošinj 11. največji med hrvaškimi otoki.

Veli Lošinj je mesto in pristanišče na otoku Lošinj v Primorsko-goranski županiji na Hrvaškem. Veli Lošinj je manjše mestece na vzhodni obali južnega dela otoka Lošinj. Leži

na polotoku med dvema manjšima zalivoma, v katerih sta tudi dva majhna pristanišča,

(Veli Lošinj in Rovensko). Veli Lošinj je okoli 5 km oddaljen od Malega Lošinja. Kraja sta povezana s cesto in z lepo urejeno sprehajalno potjo.

 

 

VITALITY HOTEL PUNTA 4*

Vitality hotel Punta je prvi certificirani brezglutenski in antialergijski hotel na hrvaškem.

Leži na otoku Mali Lošinj direktno na obali in obdan s stoletnim borovim gozdom; je le 100m odmaknjen od mesteca Veli Lošinj do katerega vas obalna sprehajalna po Lungomar pripelje med ozke uličice kamnitih hiš. Hotel ponuja sodoben dizajn, čudovit razgled na modro morje, kvarnerske otoke, ter Velebit. Gostom je na voljo razkošen wellness, fitnes center na 450m2 in panoramskim pogledom. Seveda je tu doma tudi odlična gastronomska ponudba.  Urejena poti kar vabijo na sprehod ob obali in gozdnih poteh.

 

 

Hotel ponuja obilo športnih aktivnosti

Odlična wellnes ponudba: zunanji in notranji bazen, savne in spa programu     

Z VAMI IN ZA VAS

Za vaše dobro počutje, plesno dogajanje in animacijo bosta poskrbela 


POLEG PLESNIH AKTIVNOSTI ZA VAS PRIPRAVLJAMO


Vse navedene dejavnosti bodo izvedene ob zadostnem številu prijav
Plesni program v polnem obsegu se bo izvedel ob min. 30 prijavljenih oseb

 

PAKETNA CENA


Doplačilo na kraju samem: Turistična taksa 1,6€ na osebo na dan in prijavnina 4€ enkratni znesek

 

Priporočamo plačilo rizika odpovedi v višini 5,2% paketa, le ta vsebuje tudi covid zavarovanje.

Priporočamo zdravstveno zavarovanje za tujino. Za tujino potrebujete veljavni osebni dokument

 

PAKETNA CENA VSEBUJE

 


 

POSTOPEK PRIJAVE

Na program se lahko prijavite s prijavnico spodaj. Izpolnjeno prijavnico pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V roku 24 ur vam potrdimo prijavo. Nato boste prejele s strani našega partnerja na tem programu 4evertrevel predračun. S plačilom akontacije je vaša rezervacija urejena. Preostanek lahko plačate na obroke do odhoda ali poravnate v enkratnem znesku do datuma, ki bo naveden na poslani dokumentaciji turistične agencije.

 

PRIJAVNICA

 

SPLOŠNA PRAVILA IN POGOJI ZA POTOVANJA

https://www.4travel.si/sploscaronni-pogoji-in-pravila-za-potovanja.htmly

 

 

 

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information