logo manjsi

Drage plesalke in plesalci,

Vabimo vas na naš tradicionalni plesni coctail vikend, ki bo potekal med 22. in 24. septembrom 2023 v Termah Tuhelj. Plesno dogajanje bo potekalo hkrati v treh dvoranah s parketom in dnevno svetlobo. Poleg odličnega plesnega programa vam bo na voljo wellnes ponudba term Tuhelj, okusna kulinarika zagorske kuhinje. Seveda za vas v preddverju pripravljamo dodatno ponudbo, ki bo popestrila dogodek.

Zagotovite si svoje mesto na plesnem dogodku, ki je čudovit uvod v novo plesno sezono 23/24.Pod vodstvom vrhunskih plesnih pedagogov bomo zaplesali standardne plese, latinsko ameriške in karibske plese. Seveda bomo v program uvrstili tudi kakšno novost.

 

PODROBNI PROGRAM BO OBJAVLJEN V ZAČETKU MESECA SEPTEMBRA 2023

Vsi, ki se nam želite pridružiti in z nami zaplesati v novo plesno sezono predlagamo, da izpolnite prijavnico, ki je spodaj in nam jo pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

S poslano prijavnico in plačilom akontacije je vaše mesto na dogodku zagotovljeno.

 

CENA PAKETA

 

Cena velja ob nastanitvi 2 oseb  Doplačilo za enoposteljno sobo po ceniku Term Tuhelj

TT ni zajeta v ceni in se plača na recepciji

Doplačila: turistična taksa 1,35 € po osebi na dan / 1/1 soba Classic: 19,00 € po osebi na dan / 1/1

soba Premium: 29,00 € po osebi na dan

Rezervacije sprejemamo do zapolnitve prostih mest.

 

 

Vljudno vabljeni

 

 

P R I J A V N I C A

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information