logo manjsi

 

EKSLUZIVNO BODITE MED PRVIMI NA KROVU NOVE LADJE SUN PRINCESS PREMIUM LADJARJA 5*

BISERI JADRANSKEGA in EGEJSKEGA MORJA

SUN PRINCESS, 8. – 17. 4. 2024 (10 dni)

Drage plesalke in plesalci, ter ljubitelji križarjenj,

Z veseljem vas vabimo na čudovito križarjenje in spoznavanje povsem nove ladje SUN PRINCESS premium ladjarja PRINCESS. Pretežno križarimo z ladjarji MSC ali COSTA. Tokrat se nam je ponudila priložnost, da vas lahko povabimo na krov križarke premium razreda. To je največja in najnovejša ladja razreda Sphere. Vsekakor ladja vredna ogleda in obiska, saj boste videli in spoznali kaj ponujajo križarke Premium ladjarja 5* svojim gostom.

Tudi sam začetek in zaključek našega križarjenja je neobičajen, saj bomo naše križarjenje pričeli v pristanišču Civitavecchie. Da bo naše križarjenje popolno; smo v osnovno ceno že zajeli povratni letalski prevoz na relaciji Trst-Rim-Trst v ekonomskem razredu, transfer (letališče-pristanišče-letališče), križarjenje po programu, 9x namestitev v izbrani kabini, storitve razširjenega polnega penziona na ladji (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja, polnočni prigrizki, čaj, voda in kava iz avtomata v samopostrežni restavraciji), zabavni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov, brezplačne peš vodene oglede Kotorja, Mykonosa* in Neaplja, ladijske napitnine, slovensko vodene plesne delavnice, predstavnik plesnega coctaila , ter slovensko vodenje in spremstvo na poti pri udeležbi minimalno 20 potnikov in pristaniške takse.

Prepričani smo, da bo križarjenje zanimivo tudi za vse goste, ki so že obiskali te destinacije, saj bo raziskovanje nove ladje vtisnilo v spomin vsem gostom.

 

SUN PRINCESS je nova ladja za križarjenje razreda Sphere. Je največja in najnovejša ladja v floti družbe Princess Cruises in prva ladja v floti operaterjev križarjenj, ki bo uporabljala dvojno gorivo in bo poganjala predvsem tehnologija goriva na utekočinjeni zemeljski plin (LNG). Sun Princess meri v dolžino 345 m in ima 175.500 bruto teže. Na 21 palubah lahko sprejme do 4.300 gostov. V središču ladje je viseča steklena Piazza z vozliščem, ki ga navdihuje evropski kvadrat, z živahno osvetlitvijo in dinamičnim razgledom. Obsega tri nadstropja in bo povezana s številnimi restavracijami in bari na ladji.

Na ladji bo tudi Dome, večnadstropno prizorišče s stekleno kupolo in pokrito palubo, katerega dizajn se zgleduje po terasah Santorinija. Notranjost ladje ponuja pogled navzven in ima svetel dekor in zaključke. Vsebovala bo tudi več razglednih točk s pogledom na destinacije.

 

 

TOKRAT BOMO PLULI PO OSREDNJEM DELU SREDOZEMLJSKEGA MORJA IN SPOZNALI BISERE J JADRANA, IONSKEGA MORJA TER JUGOZAHODNI DEL ITALIJANSKEGA ŠKORNJA

 

KRF

Krf ne nosi zaman imena "smaragdni otok". Je eden najbolj zaželenih izmed vseh grških otokov. Svoje naravne lepote skriva pod preprogo bujnega, smaragdno zelenega rastja, ki skupaj s hribovito razgibano naravo in najbolj modro izmed vseh modrih voda daje otoku nepopisen čar. Krf pooseblja grško gostoljubje in veselje do življenja, ki se kažeta v pisanih zabavah in ohranjanju običajev. Nepozabni so milijoni olivnih dreves, med njimi tudi 500 letni orjaki, povsod po otoku pa uspevajo limonovci in pomarančevci, oleandri, ciprese, akacije, vinska trta in razne vrste cvetja. Ostanki pestre zgodovine otoka pričajo, da so bili tu nekoč Italijani, Angleži, Francozi, Habsburžani ... Poseben pečat mu je pustila tudi cesarica Elizabeta, poznana kot »Sissi«.

 

KOTOR

Kotor je znamenito črnogorsko srednjeveško, obmorsko mesto v zalivu Boke Kotorske z okoli 1300 prebivalci. Stari del mesta je obdan z impresivnim in dobro ohranjenim mestnim obzidjem. V svojem obstoju je zaradi svojega strateškega položaja imelo burno zgodovino. Med leti 1420-1797 je pripadal pod Beneško republiko. V mestu je kar 18 cerkva, 1 bazilika, 2 samostana in mnoge mestne hiše značilnega obmorskega in sredozemskega stila. Zaliv Boke Kotorske je eden najdaljših in najglobljih zalivov v Jadranskem morju in se pogosto imenuje najjužnejši fjord v Evropi.

 

MYKONOS

Kot eden manjših otokov v Kikladih, si Mykonos sloves najdražjega, svetovljanskega in nekonvencionalnega grškega otoka tudi zares zasluži. Z vstopom v otoško okolje pridemo v svet, kjer je nenavadno navadno in nedovoljeno dovoljeno. Najbolj znan grški otok, svet prestiža in zabav, zlatega peska in nočnih klubov, slavnih in bogatih, dekadentnih in ekstravagantnih, svet kontrastov in barv. Prestižni bari, najboljše restavracije, mondeni butiki, marina, polna luksuznih jaht, okus hladnega koktajla, razgreta telesa v divjem ritmu noči, občutenje glamurja. Korak vstran pa idilične vijugaste uličice, polne snežno belih kockastih hišic z živo pobarvanimi okni, prodajalka cvetja z osličkom, barantanje ribičev za jutranji ulov in na vrhu hriba mlini na veter z razpetimi krili.

 

SANTORINI

Santorini je otok lave in sonca, poznan tudi kot zaljubljen grški otok. Obiskovalce navduši predvsem pol potopljena kaldera, ostanek verjetno največjega vulkanskega izbruha v zgodovini. Osupljivo vulkansko pokrajino dopolnjujejo kikladska arhitektura, tisočletna zgodovina, bogata turistična ponudba in prijaznost domačinov. Santorini je bil že večkrat izbran za najbolj priljubljeno počitniško destinacijo v Evropi, najlepši vulkan na svetu in vasico Oia, ki se ponaša z najlepšim sončnim zahodom na svetu.

 

NEAPELJ

Neapelj je največje mesto južne Italije ter glavno mesto Kampanje in province Neapelj. Glavne znamenitosti mesta so grad, opera San Carlo, kjer so se vršile najpomembnejše svetovne operne premiere, galerija Viktorja Emanuela II., mestno pristanišče, trg Plebiscita, picerija Brandi, kjer je nastala slavna pica Margherita … V bližini se nahajajo slavni Pompeji, ki sta jih je leta 67 n. št. za časa cesarja Vespazijana zasula pepel in lava ob izbruhu vulkana Vezuva, otoka Capri in Ischia ter Amalfitanska obala.

 

 

CENA PAKETNE PONUDBE

                                                                                         *cena velja pri namestitvi dveh oseb v kabini

CENA VKLJUČUJE:

povratni letalski prevoz na relaciji Trst-Rim-Trst v ekonomskem razredu, 1 kos oddane prtljage do 23 kg + 1 kos ročne prtljage, transfer (letališče-pristanišče-letališče), križarjenje po programu, 9x namestitev v izbrani kabini, storitve razširjenega polnega penziona na ladji (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja, polnočni prigrizki, čaj, voda in kava iz avtomata v samopostrežni restavraciji), zabavni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov, brezplačne peš vodene oglede Kotorja, Mykonosa* in Neaplja, ladijske napitnine, slovensko vodene plesne delavnice, predstavnik plesnega coctaila, slovensko vodenje  in spremstvo na poti pri udeležbi minimalno 20 potnikov in pristaniške takse.*doplačilo na licu mesta strošek shuttle busa za prevoz do centra mesta.

DOPLAČILA PO ŽELJI:

povratni transfer do letališča Ronchi dei Legionari (Trst); fakultativni izleti; paketi pijač na ladji; riziko odpovedi turističnega potovanja v znesku 4,23 % cene aranžmaja.

VSTOPNI POGOJI ZA VKRCANJE:

Za križarjenje ne veljajo več nobene omejitve, prav tako ni obvezno cepljenje proti Covid-19 za vkrcanje na ladjo.

 

 

P R I J A V N I C A

 

 

NAČIN PRIJAVE IN PLAČILA

Izpolnjeni prijavnico - obrazec z želeno nastanitvijo pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Po prejemu vaše prijave vam v roku 24 ur potrdimo izbrano kabino. Nato boste s strani turistične agencije prejeli predračun v višini 30% aranžmaja in rok v katerem mora biti plačan predračun. Z pravočasnim plačilom akontacije imate zagotovljeno rezervacijo križarjenja. Preostanek v višini 70% vrednosti aranžmaja mora biti plačan 30 dni pred odhodom. Lahko se odločite za obročno mesečno plačilo ali poravnate odprti del v enkratnem znesku. Potovalne dokumente boste prejeli v primeru individualnega odhoda nekaj dni pred odhodom. Vsi gostje, ki boste izbrali organizirani transfer do pristanišča boste prejeli vso dokumentacijo na avtobusu. Vsem gostom svetujemo plačilo rizika odpovedi za primer višje sile. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest. Število mest je omejeno. 

 

Splošni pogoji so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji .

 

 

VLJUDNO VABLJENI!

 

 

 

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information