logo manjsi

KRIŽARJENJE PO VZHODNIH in JUŽNIH KARIBIH

ZADNJE KABINE

ENTCHANTED PRINCESS, 16. - 30. 1. 2025 (15 dni)

PREMIUM LADJAR, ODLIČEN PROGRAM, HOTEL NA MIAMI BEACHU, VKLJUČENE NAPITNINE

 

Vljudno vabljeni, da pričnete leto 2025 z nami na križarjenju s soncem obsijanih Karibih. Rajske plaže, rum, Kolumbova odkritja in ples so pravi recept za čudoviti oddih.

Naše potovanje bomo pričeli s postankom v mondenem Miamiju, kjer bomo preživeli na ogledu in raziskovanju mesta. Pred pričetkom križarjenja bomo bivali 2 noči na Miami Beach v hotelu hotelu Holiday Inn Miami Beach Oceanfront 4*,direktno na plaži in pogledu na ocean. Sledi transfer v Ford Lauderdale in 10 dnevno križarjenje na ladji ENCHANTED PRINCESS. Zaključek našega potepanja po Karibih bomo zaključili v nacionalnem parku Everglades z vožnjo s posebnimi čolni in ogledu krokodilov in aligatorjev. »Ali ste vedeli, da je nacionalni park Everglades edino znano območje kjer sobivajo krokodili in aligatorji?

 

 

Oglejte si morsko lepotico na https://www.youtube.com/watch?v=iCo7eoL7kDU

 

 

ENCHANTED PRINCESS

je ena najbolj inovativnih, razkošnih in najnovejših ladij razreda Royal class, prestižnega podjetja Princess Cruises. Na ladji je 1.830 potniških kabin, ki sprejmejo do 3.660 potnikov in 1.346 članov posadke. Ladja je dolga 330 metrov in široka 38 metrov. Na njej boste našli veličasten atrij, tri glavne restavracije, več posebnih restavracij, bare, trgovine, gledališče, kino pod zvezdami, fitnes in spa center, knjižnico, 4 bazene, 8 jacuzijev, športno igrišče

 

 

MIAMI

Eno najlepših mest na svetu leži ob zalivu Biscayne in obali Atlantskega oceana na jugovzhodnem delu Floride. Je sedmo največje metropolitansko območje v ZDA, ki je dobilo več laskavih naslovov »Najčistejše mesto Amerike«… Miami nosi tudi vzdevek »prestolnica latinske Amerike«. Znan je po Miami Beachu, središču mesta, ulici Ocean Drive …

ANTIGVA in BARBUDA

Antigva in Barbuda sta tipična karibska otoka: bel pesek, zibajoče se palme in tradicionalno sproščeno vzdušje. Otoka slovita po svojih plažah, ki jih je kar 365, ena za vsak dan v letu. Otok, kjer se boste zagotovo naužili sonca, športnih aktivnosti in poležavanja na belem pesku. Antigva in Barbuda spadata v skupino malih Antilov. Antigva vsako leto gosti tudi več regat, med drugim tudi slavno Antigua Classic Yacht Regatta, prireditve kot je teden jadranja Antigua Sailing Week, pa privabi na otok številne goste in jadralce iz vsega sveta.

  1. KITTS & NEVIS

Otok imenujejo tudi otok sv. Krištofa. Leži v malih Antilih. Zahodni del otoka leži ob Karibskem morju, vzhodni del pa ob Atlantskem oceanu. Skupaj s sosednjim otokom Nevisom tvori federacijo St. Kitts in Nevis. Oba otoka ločuje 3 km širok kanal. Otok je dolg 29 km in širok okoli 8 km. Poznan je po nacionalnem parku »Brimstone Hill«, univerzi in številnih plažah.

  1. THOMAS

St. Thomas je velik 83 km2 in politično pripada ameriškim Deviškim otokom, ki so ameriško odvisno ozemlje. Podnebje je tropsko oceansko. Zgodovina je izjemno pestra, saj so v preteklosti pripadli Špancem in celo Dancem. Otok obdajajo koralni grebeni. St. Thomas vsako leto privablja številne ladje, ki ob svojem prihodu napolnijo male ulice glavnega mesta Charlotte Amalie z enodnevnimi obiskovalci, ki prežijo za spominki. Otok se sicer iz morja dviga s številnimi vrhovi, najvišji v višino meri okoli 470 metrov in nudi čudovit razgled na vse strani otoka. Na otoku se nahaja znamenita plaža Megan's bay, ki spada med deset najlepših na svetu.

GRAND TURK

Grand Turk je otok v državi otokov Turks in Caicos, ki je britansko čezmorsko ozemlje, ki se nahaja v tropskem Atlantiku med Bahami in Dominikansko republiko. Grand Turk je zgodovinsko središče otokov Turks in Caicos in je drugi najbolj poseljen otok v državi za otokom Providenciales. Naselje Cockburn Town na Grand Turku, ki so ga leta 1681 ustanovili naseljenci z Bermudov kot kraj za proizvodnjo morske soli, je uradna prestolnica otokov Turks in Caicos od leta 1766. Številne glavne vladne urade, vključno z vrhovnim sodiščem in guvernerjevo rezidenco, lahko najdete tukaj. Več pomembnih zgodovinskih dogodkov se je zgodilo okoli tega majhnega otoka, vključno z verjetnim mestom prvega Kolumbovega pristanka v Novem svetu in prvega kopnega, na katerega je ameriški astronavt John Glenn stopil po orbiti Zemlje leta 1962. Otoki so znani bo rajskih plažah.

 

 

 

CENA PAKETNE PONUDBE

Cena velja ob namestitvi 2 odraslih oseb v kabini

 

CENA VKLJUČUJE:

povratni letalski prevoz na relaciji Ljubljana–Istanbul-Miami-Istanbul-Ljubljana v ekonomskem razredu, letališke in varnostne pristojbine, 1 kos oddane prtljage do 23 kg po osebi + 1 kos ročne prtljage, transferje v Miamiju (letališče – hotel – pristanišče), vodeni poldnevni ogled Miamija, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu Holiday Inn Miami Beach Oceanfront 4*, 10x namestitev v izbrani kabini na ladji (twc, telefon, klima, hladilnik, fen, sef), razširjeni polni penzion na ladji (zajtrk, kosilo, malica, večerja), zabavni program na ladji, animacijo, ogled predstav, koriščenje bazena in fitnesa, pristaniške takse, ladijske napitnine, plesne delavnice na ladji v sodelovanju s Plesnim coctailom, slovensko vodenje in spremstvo na poti pri udeležbi minimalno 25 potnikov.

DOPLAČILO (po želji):

transfer do odhodnega letališča, fakultativni izleti, zavarovanje rizika odpovedi v znesku: 4,23 % cene aranžmaja, zdravstveno zavarovanje Coris z asistenco v tujini.

OBVEZNO DOPLAČILO:

registracije za vstop v ZDA – ESTE (strošek 21 USD) in je obvezna za vse potnike, ki potujejo v ZDA.

OPOMBE*

Več posteljne kabine so predmet potrditve s strani ladjarja.

 

P R I J A V N C A

NAČIN PRIJAVE

Izpolnjeni prijavnico - obrazec z želeno nastanitvijo pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Po prejemu vaše prijave vam potrdimo izbrano kabino. Nato boste s strani turistične agencije prejeli predračun v višini 30% aranžmaja in rok v katerem mora biti plačan predračun. Z pravočasnim plačilom akontacije imate zagotovljeno rezervacijo križarjenja. Preostanek v višini 70% vrednosti aranžmaja mora biti plačan 30 dni pred odhodom. Lahko se odločite za obročno mesečno plačilo ali poravnate odprti del v enkratnem znesku. Potovalne dokumente boste prejeli v primeru individualnega odhoda nekaj dni pred odhodom. Vsi gostje, ki boste izbrali organizirani transfer do letališča boste prejeli vso dokumentacijo na avtobusu. Vsem gostom svetujemo plačilo rizika odpovedi za primer višje sile. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest. Število mest je omejeno.

 

VSTOPNI POGOJI VKRCANJA NA LADJO (Covid-19) od 12. 2. 2023:

Za vkrcanje na ladjo ne potrebujete nobenih Covid-19 potrdil. Križarjenje in vsi izleti bodo v času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 izvedeni v skladu s priporočili NIJZ in zdravstvenimi protokoli ladjarja in pristojnih organov. Potniki se na potovanju ravnajo skladno z veljavnimi higienskimi varnostnimi priporočili.

Splošni pogoji so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji

 

 

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information