logo manjsi

PLES, TENIS, KOLESARJENJE, TAROK IGRA, SPA RAZVAJANJE, IZLETI

30.4.-5.5.2024

PRIVOŠČI SI PRVOMAJSKI ODDIH S PRIJATELJICAMI V ČUDOVITEM OKOLJU IN DOBRI DRUŽBI

Vabimo vas na aktiven oddih v času prvomajskih praznikov, ko se bomo obdani s stoletnim borovim gozdom razvajali v čudovitem Vitality hotelu Punta 4*oddaljeni le 50m od morja. Veli Lošinj zaradi svoje klime in rastlinja velja za zdravilišče in pozitivno vpliva na dušo in telo. Vsemu udobju, ki ga nudi narava, ter čudoviti hotel (booking ocena 9,2) bomo dodali odličen plesni program v veliki dvorani, dodatne plesne delavnice za dame ter športne in družabne aktivnosti.

 

OTOK LOŠINJ – VELI LOŠINJ

Lošinj (latinsko: Apsorrus, italijansko: Lussino) je hrvaški otok v južnem Kvarnerju. Leži zahodno od Paga in južno od Cresa, s katerim ga pri naselju Osor povezuje krajši most. Sestavljata ga dva umetno ločena dela/otoka?, južni Mali Lošinj in severni Veliki Lošinj.
S skupno velikostjo 74,36 km² je Lošinj 11. največji med hrvaškimi otoki.

Veli Lošinj je mesto in pristanišče na otoku Lošinj v Primorsko-goranski županiji na Hrvaškem. Veli Lošinj je manjše mestece na vzhodni obali južnega dela otoka Lošinj. Leži
na polotoku med dvema manjšima zalivoma, v katerih sta tudi dva majhna pristanišča,
(Veli Lošinj in Rovensko). Veli Lošinj je okoli 5 km oddaljen od Malega Lošinja. Kraja sta povezana s cesto in z lepo urejeno sprehajalno potjo.

 

 

VITALITY HOTEL PUNTA 4*
Vitality hotel Punta je prvi certificirani brezglutenski in antialergijski hotel na hrvaškem.

Leži na otoku Mali Lošinj direktno na obali in obdan s stoletnim borovim gozdom; je le 100m odmaknjen od mesteca Veli Lošinj do katerega vas obalna sprehajalna po Lungomar pripelje med ozke uličice kamnitih hiš. Hotel ponuja sodoben dizajn, čudovit razgled na modro morje, kvarnerske otoke, ter Velebit. Gostom je na voljo razkošen wellness, fitnes center na 450m2 in panoramskim pogledom. Seveda je tu doma tudi odlična gastronomska ponudba. Urejena poti kar vabijo na sprehod ob obali in gozdnih poteh.

 

 

Z VAMI IN ZA VAS

Za vaše dobro počutje, plesno dogajanje in animacijo bosta poskrbela

 

 

POLEG PLESNIH AKTIVNOSTI ZA VAS PRIPRAVLJAMO

 

 

PAKETNA CENA

 

 

Doplačilo na kraju samem: Turistična taksa 1,8€ na osebo na dan in prijavnina 4€ enkratni znesek

Vsi, ki bi želeli podaljšati svoje bivanje (pred ali po našem programu) nas kontaktirajte.

Priporočamo plačilo rizika odpovedi. Priporočamo zdravstveno zavarovanje za tujino. Za tujino potrebujete veljavni osebni dokument

 

PAKETNA CENA VSEBUJE

 

 

POSTOPEK PRIJAVE

Na program se lahko prijavite s prijavnico spodaj. Izpolnjeno prijavnico pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V roku 24 ur vam potrdimo prijavo. Nato boste prejele s strani našega partnerja na tem programu Jadranka turizem d.o.o. predračun v višini 20°%. S plačilom akontacije je vaša rezervacija urejena. Preostanek plačate 10 dni pred odhodom.

 

 

PRIJAVNICA

 

 

SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji tega programa veljajo po pravilih hotelirja: https://www.losinj-hotels.com/hr/opci-uvjeti-rezervacije/

 

PRIDRUŽITE SE NAM NA NEPOZABNEM PRVOMAJSKEM ODDIHU

 

 

 

 

 

 

 

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information