logo manjsi

Slovenian English German Italian

ZAE v Omanu - Dežele sanjskih presežkov z ladjo  MSC Splendida

 POLNIMO ZADNJA KABINE

V sodelovanju s turistično agencijo vas vabimo, da z nami preživite predpraznični decembrski čas na plesno obarvanem križanju in odkrivanju mračnega vzhoda - Združenih arabskih emiratov v Omani. Potovali bomo skozi arabsko tradicijo v kulturi. Doživeli razkošje v zapeljivem ambientu najbolj znanih hotelov na svetu, in dih jemajočo arhitekturo. Kot pravo nasprotje pa so videli mogočne puščavske sipine. Na čudovito križarjenje se odpravljamo prav v času, ko nam bodo bogato obložene trgovske policije v Dubaju v Abu Dabiju omogočile nakup novoletnih daril za naše najdražje.

Na nepozabno dnevno križarjenje bomo odpotovali 14. decembra z letališča Brnik v poleteli v Dubaj, kjer nas bo pričakala ladja MSC Splendida. Na našem križanju bomo poleg Dubajskega ogledali glavno mesto ZAE Abu Dhabi, uživali v naravnem rezervatu Sir Bani Yas Si, sprehodili po pristaniškem mestu Khasab, ki leži na severni polotoku države Oman. Nato bomo skozi Omanski zaliv, ki je med priborom Perzijskega zaliva v Arabskem morju zapluli do glavnega mesta Muskat države Oman. Naše križarjenje bom končal v Dubaju, in pred prazničnimi dnevi se vrnil spočiti, polni nepozabnih vtisov v čudovitih darilih.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information