logo manjsi

Slovenian English German Italian

Drage plesalke in plesalci, ter ljubitelji plesnih ritmov!

 Vabimo vas na Wellness vikend v plesnih ritmih, ki bo potekal od 09. do 11.03. 2018 v Termah Olimia.

V sodelovanju s Termami Olimia vas vabimo na Wellness vikend v plesnih ritmih, ki bo potekal od 09. do 11. marcem 2018 v  čudovitem okolju Term Olimia. Plesne aktivnosti bodo potekale v kongresnem centru hotela Sotelia. Več o urniku plesnih aktivnosti, katere bodo vodili profesionalni plesni pedagogi; si lahko ogledate tukaj. Za vas smo pripravili tri različne možnosti nastanitve. Izbirate lahko bivanje v hotelu Sotelia, hotelu Breza in vilah Lipa, več o nastanitvi, bogati vsebini paketa in ceni si lahko ogledate tukaj.

Ker je tik pred našim dogodkom 8. marec dan žena; smo se odločili, da našo ponudbo razširimo na tri nočitve in možnostjo, da praznujete dan žena v naši družbi. V ta namen pripravljamo poseben program v četrtek 8. marca 2018 tako za pare kot posameznice nežnejšega spola, ter plesne aktivnosti v petek 09. marca. Več si lahko preberete v nadaljevanju...

Prav tako na naše druženje vabimo tudi vse začetnike, da z nami zaplešejo svoje prve plesne korake. Posebej zanje smo pripravili ločene plesne delavnice za začetnike.

Da bodo vaši plesni koraki še lahkotnejši, bo poskrbel Boutiqe Tijuana s široko ponudbo plesnih čevljev.

Za vas smo poleg bogatega plesnega programa pripravili pester spremljajoči program.  Naši gosti bodo imeli na voljo gratis bioenergetske terapije po metodi Domančič. Z nami bosta priznana terapevta bioenertgetika Slavko Vidranski in Drago Šušnjara. Terapevta imata bogate 20 letne izkušnje na področju bioenergetskih terapij. Slavko Vidranski je znan po sodelovanju z vrhunskimi športniki, med drugimi z rokometno reprezentanco, Drago Šušnjara pa je v zadnjem času uspešno sodeloval pri okrevanju Oliverja Dragojeviča. V četrtek bo uvodno predavanje kaj je bioenergija in kako poteka terapija. Sledile bodo terapije od četrtka do nedelje, katerih se boste lahko udeležiti preko dneva, glede na vaš urnik plesnih aktivnosti. Za dame smo pripravili brezplačne lepotne tretmaje.

Program plesnih aktivnosti, dodatni program, cenik in kaj vsebuje paket, ter vse ostale informacije si lahko ogledate v nadaljevanju...

Prepričani smo, da boste v naši družbi preživeli romantičen podaljšanj plesni vikend v čudovitem okolju, odličnih kulinaričnih dobrotah, se razvajali v wellness ponudbi najboljšega wellnessa v Sloveniji, naplesali na skrbno pripravljenih plesnih vsebinah. Zagotovljena vrhunska organizacija in odlična ekipa, ki bo poskrbela za vaše udobje.

Vljudno vabljeni!

Plesni Coctail in Terme Olimia

 

CENA VIKEND PAKETA  2 NOČITVI

 

popravek 2 noči 1.jpg

                              popravek 2 noči 2.jpg

 

popravek 2 noči 3.jpg

 

 

                                                                                        CENA VIKEND PAKETA  3 NOČITVI                                                                                                           

Za goste, ki bivajo 3 noči se pripravlja poseben program za 8. marec Dan žena in                   

plesne aktivnosti čez dan 09. marec 2018.

         

popravek 3noči.jpg  

popravek 3noči 2.jpg

popravek 3noči 3.jpg

 

 Prijave in informacije pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličite na 064 128 281.

 

OKVIRNI PROGRAM

Za goste, ki bodo bivali 3 noči, velja dodatni spodnji program za 8. marec Dan žena in plesne aktivnosti čez dan 09. marec 2018.

 

8 in 9 marec.jpg

PLESOČA SKUPINA

program 1.jpg

 program 2.jpg

         program 3.jpg

 

ZAČETNA SKUPINA

program 4.jpg

program 5.jpg

program 6.jpg

 

 plesne delavnice bodo vodili.jpg

 

SPREMLJAJOČI PROGRAM

Za naše goste smo pripravili bogat spremljajoči program

BIOENERGETSKE TERAPIJE

Z nami posta priznana terapevta bioenergije po sistemu Domančič, ki bosta imela uvodno predavanje in nato 4 dni terapij. Urnik terapij boste prejeli ob prihodu.

 

drago.jpg

slavko.jpg

 

lepotni tertma.jpg

   Prijave in informacije pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pokličite na 064 128 281. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

Prijava na dogodek


Ime:*
E-mail:*
Število oseb:*
Izberite dogodek:*
Želim prejemati novice Plesnega Coctaila:

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information