logo manjsi

»Poljub dveh celin« z ladjo MSC PREZIOSA

29.10. – 07.11.2019

 

 

V sodelovanju s turistično agencijo Kompas d.d. vas vabimo, da z nami preživite krompirjeve počitnice 2019 na plesno obarvanem križarjenju do Atlantskega ocena, obale Maroka in Portugalske. Kompasova uspešnica v letu 2018 v sodelovanju s Plesnim Coctailom! Skupinsko križarjenje z ladjo MSC Preziosa, ki vam omogoča, da v 10 dneh obiščete tako Evropo, kot Afriko in obiščite moderno Malago, vedno skrivnostni Maroko in čutno Lizbono.

Samo za vas spoštovani gostje pripravljamo 4 plesne delavnice v slovenskem jeziku. Prav tako bodo slovensko vodeni zanimivi izleti, pri večerji vas bodo pričakali prevedeni jedilni listi. Ob vrnitvi v kabino vas bo pričakal ladijski dnevnik prav tako v našem jeziku. Kot je običaj za dogodke v naši organizaciji; vas bomo kraljevsko razvajali.

 

PRENESI PRIJAVNICO 

Počitnice v Egiptu ob koralnem grebenu 14. - 21. junij 2019

 

14. – 21. junij 2019 

 

 

IZLET V BENETKE Z OGLEDOM KRIŽARKE COSTA LUMINOSA

V sodelovanju s turistično agencijo Kompas d.d. vas v soboto 18. maja 2019 vabimo na izlet v Benetke kjer si bomo ogledali morsko lepotico COSTA LUMINOSA. Dopoldanski čas bomo preživeli ob vodenem ogledu križarke, kateremu bo sledilo razvajanje brbončic ob odličnem kosilu. Po kosilu se bomo prepustili plesnim ritmom na plesni delavnici. Približno ob 14 uri se bomo izkrcali z ladje ter odpravili na ogled Benetk. Ob 19 uri se bomo poslovili od Benetk in odpravil proti domu. Prihod je predviden v večernih urah. Posebnosti izleta so plesna delavnica na ladji.

 

RAZPRODANO 

 

"Čarobni Karibi" z ladjo MSC SEASIDE

26.04 - 05.05.2019

 

V sodelovanju s turistično agencijo Kompas d.d. vas vabimo, da z nami preživite prvomajske praznike 2019 na plesno obarvanem križarjenju po čarobnih Karibih. Na nepozabno križarjenje se bomo odpravili 26. aprila 2019 z Beneškega letališča proti Miami-iu, kjer nas bo pričakala nova luksuzna ladja MSC Seaside. Na našem križarjenju bomo poleg mondenega Miamia (kjer bomo bivali v hotelu 4*), obiskali Antile in Bahame. Toplo karibsko morje, čudovite blaže in bogata zgodovina otokov nas bodo spremljali v času križarjenja, kot tudi karibska glasba in ples.

PRENESI PRIJAVNICO 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information