logo manjsi

Počitnice v Egiptu ob koralnem grebenu 14. - 21. junij 2019

 

14. – 21. junij 2019

 

Posebne FM cene do 19.02.2019

 

 

IZLET V BENETKE Z OGLEDOM KRIŽARKE COSTA LUMINOSA

V sodelovanju s turistično agencijo Kompas d.d. vas v soboto 18. maja 2019 vabimo na izlet v Benetke kjer si bomo ogledali morsko lepotico COSTA LUMINOSA. Dopoldanski čas bomo preživeli ob vodenem ogledu križarke, kateremu bo sledilo razvajanje brbončic ob odličnem kosilu. Po kosilu se bomo prepustili plesnim ritmom na plesni delavnici. Približno ob 14 uri se bomo izkrcali z ladje ter odpravili na ogled Benetk. Ob 19 uri se bomo poslovili od Benetk in odpravil proti domu. Prihod je predviden v večernih urah. Posebnosti izleta so plesna delavnica na ladji.

 

Drage plesalke v plesalcih, v ljubiteljih plesnih ritmov!

 

Ob dnevu žena med 08. in 10. marcem 2019 vas vljudno vabimo v čudovito okolje Term Olimia na wellnes vikend v plesnih ritmih. Poleg zanimivega plesnega programa vam bo na voljo čas za wellnes razvajanje v Termaliji in Orhideliji. Seveda na dame nismo pozabili in zanje pripravljamo dodatni program. Željeno namestitev lahko izbirate med tremi nastanitvami. Več o dogodku si lahko ogledate v nadaljevanju.

PRENESI PRIJAVNICO

  "Čarobni Karibi" z ladjo MSC SEASIDE

ZADNJE KABINE

26.04 - 05.05.2019

V sodelovanju s turistično agencijo Kompas d.d. vas vabimo, da z nami preživite prvomajske praznike 2019 na plesno obarvanem križarjenju po čarobnih Karibih. Na nepozabno križarjenje se bomo odpravili 26. aprila 2019 z Beneškega letališča proti Miami-iu, kjer nas bo pričakala nova luksuzna ladja MSC Seaside. Na našem križarjenju bomo poleg mondenega Miamia (kjer bomo bivali v hotelu 4*), obiskali Antile in Bahame. Toplo karibsko morje, čudovite blaže in bogata zgodovina otokov nas bodo spremljali v času križarjenja, kot tudi karibska glasba in ples.

PRENESI PRIJAVNICO 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information