logo manjsi

Slovenian English German Italian

ZAE in Oman - Dežele sanjskih presežkov z ladjo MSC Splendida

 

V sodelovanju s turistično agencijo vas vabimo, da z nami preživite predpraznični decembrski čas na plesno obarvanem križarjenju in odkrivanju skrivnostnega Bližnjega vzhoda – Združenih Arabskih Emiratov in Omana. Potovali bomo skozi arabsko tradicijo in kulturo. Doživeli razkošje in zapeljivo vzdušje najbolj znanih hotelov na svetu, ter dih jemajočo arhitekturo. Kot pravo nasprotje pa videli mogočne puščavske sipine. Na čudovito križarjenje se odpravljamo prav v času, ko nam bodo bogato obložene trgovske police v Dubaju in Abu Dabiju omogočila nakup novoletnih daril za naše najdražje.

Na nepozabno dnevno križarjenje se bomo odpravili 14. decembra z letališča Brnik in poleteli v Dubai, kjer nas bo pričakala ladja MSC Splendida. Na našem križarjenju si bomo poleg mondenega Dubaia ogledali glavno mesto ZAE Abu Dhabi, uživali v naravnem rezervatu Sir Bani Yas Si, se sprehodili po pristaniškem mestu Khasab, ki leži na severnem polotoku države Oman. Nato bomo skozi Omanski zaliv, ki je ožina med Perzijskim zalivom in Arabskim morjem zapluli do glavnega mesto Muscat države Oman. Naše križarjenje bom zaključili v Dubaiu, ter se pred prazničnimi dnevi vrnili spočiti, polni nepozabnih vtisov in čudovitih daril.

Samo za vas dragi naši gostje pripravljamo 4 plesne delavnice v slovenskem jeziku, prav tako zanimive izlete vodene v slovenskem jeziku, pri večerji vas bodo pričakali prevedeni jedilni listi. Ob vrnitvi v kabino pa vas bo pričakal ladijski dnevnik prav tako v našem jeziku. Kot je običaj za dogodke v naši organizaciji; vas bomo kraljevsko razvajali.

 

OGLEDALI SI BOMO

ogledalis i bomo.jpg

NAČRT.jpg

MSC SPLENDIDA

MSC SPLENDIDA.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=lF-_3C588JA

 

FIRST MINUT do 30.06.2018

cene paketa križarjenja:

 

kabine.jpg

 

Opis kabin

Večina križark ima na voljo več vrst kabin: notranje, zunanje z oknom, zunanje z balkonom in suite. Vse kabine imajo svojo kopalnico s tušem in wc-jem, klimatsko napravo, sat tv, telefon, mini bar, sef in sušilec za lase. V kabini boste našli obvestilo z imenom vašega sobarja, ki bo zadolžen za vašo kabino, v času križarjenja.

NOTRANJE KABINE (Velikost kabin je od 11 m2 do 24 m2)

ZUNANJE KABINE Z OKNOM (Velikost kabin je od 11 m2 do 29 m2)

ZUNANJE KABINE Z BALKONOM (Velikost kabin je od 15 m2 do 42 m2)

Kabine z balkonom vam nudijo izjemno udobnost in prednosti zasebnega balkona, tako da boste lahko vsak dan uživali na svežem zraku novih destinacij.

 

Vse kabine nudijo:

Zakonsko posteljo, ki se lahko pretvori v dve ločeni ležišči, kopalnico s tušem in wc, interaktivno televizijo, možnost uporabe interneta (doplačilo po ceniku), telefon, mini bar in sef.

Kategorija BELLA – kabine  so manjše, zunanje kabine lahko imajo delno zastrt pogled

Kategorija FANTASIA – kabine so večje, na višjih palubah, boljša pozicija, 24 urna sobna strežba

 

v ceno vlkučeno.jpg

Dodatna doplačila ob prijavi

  • enoposteljna kabina : 100 % doplačilo; rezervacija je na vprašanje
  • dodatno zdravstveno zavarovanje za tujino (PRIPOROČAMO)
  • zavarovanje rizika odpovedi – 4,046 % na vrednost rezervacij

 

Način prijave in plačila

Izpolnjeni obrazec z želeno nastanitvijo pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Po prejemu vaše prijave vam v roku 24 ur potrdimo izbrano kabino. Nato boste s strani turistične agencije prejeli predračun v višini 30% aranžmaja in rok v katerem mora biti plačan predračun. Z pravočasnim plačilom akontacije imate zagotovljeno rezervacijo križarjenja. Preostanek v višini 70% vrednosti aranžmaja mora biti plačan 30 dni pred odhodom. Lahko se odločite za obročno mesečno plačilo ali poravnate odprti del v enkratnem znesku. Potovalne dokumente boste prejeli v primeru individualnega odhoda nekaj dni pred odhodom. Vsi gostje, ki boste izbrali organizirani transfer do pristanišča boste prejeli vso dokumentacijo na avtobusu. Vsem gostom svetujemo plačilo rizika odpovedi za primer višje sile.

 

Popusti na dodatnem ležišču

  • Otroci do 18. leta starosti z dvema odraslima osebama v kabini plačajo 699 EUR na osebo.
  • Odrasla oseba na dodatnem ležišču plača 950 EUR na osebo.

Potovalni dokumenti

Slovenski potni list. Osebni dokument mora biti veljaven vsaj še 6 mesecev od datuma vrnitve.

Organizirani izleti

Ob dovolj velikem številu potnikov bo vodenje izletov v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 25 (odraslih potnikov) pri izletih, ki vključujejo avtobusni prevoz. Izlete vodene v slovenskem jeziku, je potrebno plačati v gotovini vodniku prvi dan potovanja.

Opomba

Navedene FIRST MINUT cene so zajamčene za rezervacije do 30.06.2018 oziroma do zasedenosti kapacitet. V kolikor bodo po tem datumu ostale proste kabine, bo možna samo prijava po rednih cenah.   

Splošne in posebne pogoje za križarjenje si lahko ogledate na http://www.kompas.si/pogojiPoslovanja.asp?it=14

 

Drage plesalke in plesalci, ter ljubitelji plesnih ritmov!

V sodelovanju s turistično agencijo KOMPAS vas v času krompirjevih počitnic vabimo na Plesno pravljico na valovih. Iz Genove bomo odpluli na osemdnevno križarjenje po Z Sredozemlju z morsko lepotico MSC MERIVAGLIA. Potniška ladja Meraviglia je pravo mesto na valovih. Njeno ime pomeni čudež kar tudi je. Ob njenem izplutju junija 2017 je bila 4 največja potniška ladja na svetu namenjena križarjenjem po vseh svetovnih morjih. Sodi v razred new panamax, kar pomeni, da zaradi svoje velikosti še lahko pljuje skozi novi Panamski prekop, ki je bil odprt 26. junija 2016. Izjemno velika, nenavadna in navdušujoče prestižna ladja Meraviglia gosta razvaja na svojih 15 palubah, ki so namenjene gostom. Skupno ima 19 palub in v višino meri 65 metrov. Preplet elegance in tehnoloških novosti ne pusti nikogar ravnodušnega. Prav gotovo se vam bo vtisnil v spomin 480m2 velik led zaslon na zgornji palubi, prava paša za oči je elektronsko nebu, ki se razteza nad notranjo promenado dolgo 96m in vam pričara nepozabne sončne zahode, zvezdnato nebo in še mnogo več. Na promenadi pa vas pričakajo številne trgovinice, boutique, restavracije in bari. Podnevi se boste lahko predajali sončnim žarkom in sproščali na ležalniku na enem izmed bazenov ali se prepustili izkušeni ekipi spa centra Aurea na različnih negah obraza ali celega telesa. Za vse športne navdušence je poleg odličnega fitnesa na voljo trim steza na zgornji palubi, adrenalinski park Himalaja, vožnja na različnih simulatorjih kot so formula 1 in drugo, bowling in prava večnamenska športna dvorana, ki se ob večerih spremeni v plesno dvorano. Večere boste lahko preživeli ob ogledu odličnih predstav v teatru ali predstavi svetovno znanega Circus de Solei, zaplesali na enem izmed plesišč ali pa se prepustili klepetu ob dobri pijači in družbi dragih prijateljev.

In že bo tu nov dan, novo pristanišče, novo čudovito raziskovanje novega kraja ob spremstvu čudovitega slovenskega vodiča.

Samo za vas dragi naši gostje pripravljamo 4 plesne delavnice v slovenskem jeziku, prav tako zanimive izlete vodene v slovenskem jeziku, pri večerji vas bodo pričakali prevedeni jedilni listi. Ob vrnitvi v kabino pa vas bo pričakal ladijski dnevnik prav tako v našem jeziku. Kot je običaj za dogodke v naši organizaciji; vas bomo kraljevsko razvajali.

 

pač neki.jpg

Obiskali bomo večno mesto Rim, »mafijsko« Sicilijo, Sardinijo, ki slovi po čudovitih plažah, sončno Palmo de Mallorco, Valencio tretje največje mesto v Španiji, ter Marseille, ki je največje francosko komercialno pristanišče

potek križ.jpg

sobe.jpg

 cključeno.jpg

Način prijave in plačila

Izpolnjeni obrazec z želeno nastanitvijo pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Po prejemu vaše prijave vam v roku 24 ur potrdimo izbrano kabino. Nato boste s strani turistične agencije prejeli predračun v višini 30% aranžmaja in rok v katerem mora biti plačan predračun. Z pravočasnim plačilom akontacije imate zagotovljeno rezervacijo križarjenja. Preostanek v višini 70% vrednosti aranžmaja mora biti plačan do 29.10.2018. Lahko se odločite za obročno mesečno plačilo ali poravnate odprti del v enkratnem znesku. Potovalne dokumente boste prejeli v primeru individualnega odhoda nekaj dni pred odhodom. Vsi gostje, ki boste izbrali organizirani transfer do pristanišča boste prejeli vso dokumentacijo na avtobusu. Vsem gostom svetujemo plačilo rizika odpovedi za primer višje sile.

Dodatna ponudba - Doplačila ob prijavi:

prevoz na relaciji Ljubljana - Genova - Ljubljana (odrasli), od 12 let 120,00 EUR/osebo

paket KAVA - 26 EUR/paket

all inclusive paket pijač - odrasli, od 18 let 26,00 EUR/osebo/dan

all inclusive paket pijač - otroci, za 4-17 let 12,00 EUR/osebo/dan

paket MEALTIME (pijača v času kosila & večerje) - odrasli, od 18 let 16,50 EUR/osebo/dan

paket MEALTIME (pijača v času kosila & večerje) - otroci, za 3-17 let 9,00 EUR/osebo/dan

prevoz na relaciji Ljubljana - Genova - Ljubljana (otroci), do 12 let 80,00 EUR/osebo/dan

paket VODA - 27 EUR/paket

Popusti

Otroci do 17. leta starosti križarijo brezplačno, če potujejo v isti kabini kot dva odrasla. Plačajo le pristaniške pristojbine 130 EUR.

Potovalni dokumenti

Slovenski potni list ali osebna izkaznica. Osebni dokument mora biti veljaven vsaj še 6 mesecev od datuma odhoda.

Organizirani izleti

Ob dovolj velikem številu potnikov bo vodenje izletov v slovenskem jeziku. Natančne informacije o izletih vam bo podal vodnik na informativnem sestanku prvi dan na ladji. Najmanjše število prijavljenih potnikov na posamezni izlet voden v slovenskem jeziku je 25 (odraslih potnikov) pri izletih, ki vključujejo avtobusni prevoz. Izlete vodene v slovenskem jeziku, je potrebno plačati v gotovini vodniku prvi dan potovanja.

Opomba

Navedene cene so zajamčene za rezervacije do 10.04.2018 oziroma do zasedenosti kapacitet. V kolikor bodo po tem datumu ostale proste kabine, bo možna samo prijava na povpraševanje, prav tako bo ceno sproti določil ladjar.

Splošne in posebne pogoje za križarjenje si lahko ogledate na http://www.kompas.si/pogojiPoslovanja.asp?it=14

 

Prijava na dogodek


Ime:*
E-mail:*
Število oseb:*
Izberite dogodek:*
Želim prejemati novice Plesnega Coctaila:

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information