logo manjsi

 

PLES POD SEVERNIM SIJEM od 1. do 5. OKTOBER 2020

 

Vabljeni na nepozabno potovanje v svet gejzirjev, ognjenikov, ledenikov, severnega sija na »ledeni kapljici« med Atlantskim oceanom in Severnim morjem.

 

POČITNIŠKI SIRTAKI POD GRŠKIM SONCEM

10. – 17. JULIJ 2020

 

Ljubitelje toplega sonca, modrega neba, kristalno čistega morja, bogate grške kulture vabimo na enotedenski oddih, katerega bomo ob bogati hotelski ponudbi dodatno popestrili s plesnimi delavnicami, ter dodatno animacijo na željo naših gostov. Poleg lenarjenja pod senčniki, plavanja v Sredozemske morju, odlični kulinariki, grški gostoljubnosti, dodanim plesnim aktivnostim v slovenskem jeziku; bodo našim gostom na voljo fakultativni izleti po otoku Kreta in na sosednjih otokih, kjer boste spoznavali bogato grško – minojsko kulturo. Tu je še tradicionalna pijača uzo in ples sirtaki.

 

V terminu med 06. in 08. marcem 2020 vas vljudno vabimo v čudovito okolje Term Olimia na Tradicionalni wellness vikend v plesnih ritmih. Poleg zanimivega plesnega programa vam bo na voljo čas za wellnes razvajanje v Termaliji in Orhideliji.

Željeno namestitev lahko izbirate med tremi nastanitvami: Apartmaji Lipa 3*, hotel Breza 4*, hotel Sotelia 4* sup. Vse plesne dejavnosti potekajo v hotelu Sotelija v kongresnem centru, kjer so na voljo dvorane s parketom. Prijavite se lahko s prijavnico, ki vam je na voljo spodaj. V kolikor bi želeli podaljšati svoje bivanje, nas kontaktirajte. Več o dogodku si lahko ogledate v nadaljevanju.

 

 

CENA VIKEND PAKETA 2 NOČITVI

 

 

 

 

PROGRAM

 PETEK 06. 03. 2020

 

SOBOTA 07. 03. 2020

NEDELJA 08. 03. 2020

 

 POSEBNOST NAŠEGA PROGRAMA JE MOŽNOST INDIVIDUALNIH PLESNIH UR
Na našem Wellness vikendu v plesnih ritmih boste lahko rezervirali individualne ure pri naših plesnih pedagogi. Vse podrobnosti vam bodo na voljo na naši recepciji na samem dogodku.

Organizator si pridržuje pravico do spremembe programa.

 

 PLESNE DELAVNICE BODO VODILI

 

Za petkov plesni večer bosta poskrbela Saša in Marko – DUET OK

 

 S klikom na ˝PRIJAVNICA˝ prenesete obrazec za prijavo na plesni vikend.

PRIJAVNICA

 

 

 

 

MONDENI UTRIP MEDITERANA Z LADJO MSC SEAVIEW

FIRST MINUTE DO 31. 1. 2020

 

V času jesenskih počitnic 2020 vas v sodelovanju s TA Kompas d.d. vabimo na križarjenje po Sredozemlju kjer bomo spoznali mondena mesta Sredozemlja: Cinque Terre, Rim, Cannes, Palmo de Mallorco, Barcelono, Korziko in Genovo. Za 8 dni se bomo prepustili razvajati na krovu ladje MSC SEAVIEW.

Samo za vas spoštovani gostje pripravljamo 4 plesne delavnice v slovenskem jeziku. Prav tako bodo slovensko vodeni zanimivi izleti, pri večerji vas bodo pričakali prevedeni jedilni listi. Ob vrnitvi v kabino vas bo pričakal ladijski dnevnik prav tako v našem jeziku. Kot je običaj za dogodke v naši organizaciji; vas bomo kraljevsko razvajali.

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information