logo manjsi

PLESNI ODKLOP ZA DAME
PRIVOŠČI SI PLESNI VIKEND S PRIJATELJICAMI

 

Nežnejši spol ljubi ples in mnogokrat se zgodi, da ni soplesalca in želja po plesu ostane neuresničena. Uresniči si željo po plesu.

Si tudi ve želite plesni vikend odklop? Ko se boste sprostile ob glasbi in se naplesale? Se rade razvajate v spa ponudbi? Če je vaš odgovor pritrdilen, vas vljudno vabim na PLESNI ODKLOP ZA DAME v Terme Olimia v terminu od 10. do 12. marca 2023, ko vam bodo na voljo številne plesne delavnice različnih plesnih zvrsti. Plesno predznanje ni potrebno, prav tako ne potrebujete plesnega partnerja. Ker se dame rade odzovejo na besede moda, nakit, kozmetika; bomo poskrbeli za vaše zadovoljstvo tudi na tem področju.

 

Predviden plesni program bo vsebovali: skupinske line plese, kavbojski ples, solo latino, solo salsa in še več… Program bo objavljen po 15.02.2023. Prva plesna aktivnost bo v petek ob 18 uri, ter zaključek dogodka v nedeljo ob 14 uri.

 

 

 

PRIJAVNICA 

 

CENA VIKEND PAKETA  2 NOČITVI

 

 

WELLNESS VIKEND V PLESNIH RITMIH

RAZVESELITE SVOJO DAMO ZA 8. MAREC

V terminu med 10. in 12. marcem 2023 vas vljudno vabimo v čudovito okolje Term Olimia na Tradicionalni wellnes vikend v plesnih ritmih. Poleg zanimivega plesnega programa vam bo na voljo čas za wellnes razvajanje v Termaliji in Orhideliji. Željeno namestitev lahko izbirate med tremi nastanitvami: Apartmaji Lipa 3*, hotel Breza 4*ali hotel Sotelia 4* sup. Vse plesne dejavnosti bodo potekale v hotelu Sotelija v kongresnem centru, kjer so na voljo dvorane s parketom. Hotel Breza je povezan s kongresnim centrom s hodnikom. Za dodatno popestritev bomo poskrbeli v preddverju kongresnega centra z dodatno ponudbo. Prijavite se lahko s prijavnico, ki vam je na voljo spodaj. V kolikor bi želeli podaljšati svoje bivanje, nas prosim kontaktirajte. Več o dogodku si lahko ogledate v nadaljevanju.

 

 

CENA VIKEND PAKETA  2 NOČITVI

 

 

PRIJAVNICA

 

 

PREDVIDENI PROGRAM

Podrobni program bo objavljen konec meseca februarja 2023

 

 

 

  Za vas pripravljamo več plesnih dogodkov v letu 2023, podrobnosti sledijo kmalu.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information