logo manjsi

PLES, TENIS, KOLESARJENJE, TAROK IGRA, SPA RAZVAJANJE, IZLETI

30.4.-5.5.2024

PRIVOŠČI SI PRVOMAJSKI ODDIH S PRIJATELJICAMI V ČUDOVITEM OKOLJU IN DOBRI DRUŽBI

Vabimo vas na aktiven oddih v času prvomajskih praznikov, ko se bomo obdani s stoletnim borovim gozdom razvajali v čudovitem Vitality hotelu Punta 4*oddaljeni le 50m od morja. Veli Lošinj zaradi svoje klime in rastlinja velja za zdravilišče in pozitivno vpliva na dušo in telo. Vsemu udobju, ki ga nudi narava, ter čudoviti hotel (booking ocena 9,2) bomo dodali odličen plesni program v veliki dvorani, dodatne plesne delavnice za dame ter športne in družabne aktivnosti.

 

OTOK LOŠINJ – VELI LOŠINJ

Lošinj (latinsko: Apsorrus, italijansko: Lussino) je hrvaški otok v južnem Kvarnerju. Leži zahodno od Paga in južno od Cresa, s katerim ga pri naselju Osor povezuje krajši most. Sestavljata ga dva umetno ločena dela/otoka?, južni Mali Lošinj in severni Veliki Lošinj.
S skupno velikostjo 74,36 km² je Lošinj 11. največji med hrvaškimi otoki.

Veli Lošinj je mesto in pristanišče na otoku Lošinj v Primorsko-goranski županiji na Hrvaškem. Veli Lošinj je manjše mestece na vzhodni obali južnega dela otoka Lošinj. Leži
na polotoku med dvema manjšima zalivoma, v katerih sta tudi dva majhna pristanišča,
(Veli Lošinj in Rovensko). Veli Lošinj je okoli 5 km oddaljen od Malega Lošinja. Kraja sta povezana s cesto in z lepo urejeno sprehajalno potjo.

 

 

VITALITY HOTEL PUNTA 4*
Vitality hotel Punta je prvi certificirani brezglutenski in antialergijski hotel na hrvaškem.

Leži na otoku Mali Lošinj direktno na obali in obdan s stoletnim borovim gozdom; je le 100m odmaknjen od mesteca Veli Lošinj do katerega vas obalna sprehajalna po Lungomar pripelje med ozke uličice kamnitih hiš. Hotel ponuja sodoben dizajn, čudovit razgled na modro morje, kvarnerske otoke, ter Velebit. Gostom je na voljo razkošen wellness, fitnes center na 450m2 in panoramskim pogledom. Seveda je tu doma tudi odlična gastronomska ponudba. Urejena poti kar vabijo na sprehod ob obali in gozdnih poteh.

 

 

Z VAMI IN ZA VAS

Za vaše dobro počutje, plesno dogajanje in animacijo bosta poskrbela

 

 

POLEG PLESNIH AKTIVNOSTI ZA VAS PRIPRAVLJAMO

 

 

PAKETNA CENA

 

 

Doplačilo na kraju samem: Turistična taksa 1,8€ na osebo na dan in prijavnina 4€ enkratni znesek

Vsi, ki bi želeli podaljšati svoje bivanje (pred ali po našem programu) nas kontaktirajte.

Priporočamo plačilo rizika odpovedi. Priporočamo zdravstveno zavarovanje za tujino. Za tujino potrebujete veljavni osebni dokument

 

PAKETNA CENA VSEBUJE

 

 

POSTOPEK PRIJAVE

Na program se lahko prijavite s prijavnico spodaj. Izpolnjeno prijavnico pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V roku 24 ur vam potrdimo prijavo. Nato boste prejele s strani našega partnerja na tem programu Jadranka turizem d.o.o. predračun v višini 20°%. S plačilom akontacije je vaša rezervacija urejena. Preostanek plačate 10 dni pred odhodom.

 

 

PRIJAVNICA

 

 

SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji tega programa veljajo po pravilih hotelirja: https://www.losinj-hotels.com/hr/opci-uvjeti-rezervacije/

 

PRIDRUŽITE SE NAM NA NEPOZABNEM PRVOMAJSKEM ODDIHU

 

 

 

 

 

 

 

 

DEŽELA FJORDOV, VIKINGOV IN TROLOV

MSC EURIBIA, 31. 5. – 7. 6. 2025 (8 dni)

VKLJUČEN LETALSKI PREVOZ, NAPITNINE IN VSI TRANSFERJI

 

Prvi teden v juniju 2025 vas vabimo, da z nami odpotujete na sever Evrope na križarjenje po norveških fjordih, deželo Vikingov in trolov. Vzhodno obalo skandinavskega polotoka si bomo ogledovali s čudovite ladje MSC EURIBIA. Zanimivo križarjenje po fjordih, odlični ladji in njeni ponudbi bomo dodali plesne delavnice v slovenskem jeziku za vse, ki uživate v plesu. Vsem ostalim pa ponudili dobro druženje. Ker je v letu 2025 vrhunec 11 letnega sončevega cikla, nas morda sonce preseneti s auroro borealis – severnim sijem v vsej svoji lepoti.

 

Oglejte si morsko lepotico na https://www.youtube.com/watch?v=EYchg1UVdTI&t=15s

 

MSC EURIBIA je dobila ime po starodavni boginji Eurybia, ki je uporabljala veter, vreme in ozvezdja za vladanje morjem. S tem MSC Cruises poudarja svojo vizijo spodbujanja uporabe najsodobnejših, okolju prijaznih tehnologij za zaščito in ohranjanje dragocenih morskih ekosistemov. MSC Euribia predstavlja nove ponudbe in izvirna umetniška dela, prvič v zgodovini podjetja je trup ladje umetniško okrašen in označen s temo #SaveTheSea.

MSC Euribia je prva ladja flote, ki jo poganja utekočinjeni plin (LNG). V 2.440 kabinah sprejme do 6.334 potnikov in 1.704 članov posadke. Ladja je dolga 331 m in široka 43 m. Očarala vas bo s svojo inovativnostjo in notranjo promenado na dveh nadstropjih, na kateri ne manjka trgovin, barov, restavracij … Na več kot 480 m2 se razprostiralo notranja »led« osvetlitev promenade, ki pričarala različne spektakularne laser showe. Gostom je na voljo MSC Yacht Club, MSC Aurea Spa, casino, bazeni in vodni park, igrišče za tenis in košarko, virtualni svet, stimulator F1, bowling salon, tobogan, diskoteka, panoramska dvigala, gledališče.

Vse kabine so opremljene s kopalnico (prha/wc), telefonom, tv, sefom, mini barom in klimo.

 

 

 

KOPENHAGEN

Ime pomeni trgovsko pristanišče in leži na skrajnem vzhodnem delu države nedaleč stran od Švedske. Mesto je leta 1167 ustanovil nadškof Absalon na prostoru, kjer so ribiči in trgovci prodajali svoje blago. Kopenhagen je največje mesto v Skandinaviji. Je elegantno mesto z dolgoletno tradicijo in bogato zgodovino. Največje znamenitosti so: kip male morske deklice, palača Amalienburg, grad Rosenburg, nacionalni muzej, park Tivoli, mestna hiša … V mestu sta tudi pivovarna Tuborg in Carlberg.

GEIRANGER

Fjord Geiranger je eden najbolj obiskanih in občudovanih fjordov na svetu. Predstavlja biser naravnih lepot, ki jih skriva obala Norveške. Fjord Geiranger je drugi najdaljši norveški fjord, saj je morje poplavilo dolino kar 100 kilometrov v notranjost. To ga uvršča med najdaljše fjorde na svetu, hkrati pa je eden najbolj globokih. Porasla pobočja na najvišjih delih zamenjujejo skale, prek katerih se preliva nekaj mogočnih slapov. Na ozkih ravninskih predelih lahko še vedno vidimo opustele kmetije, ki so bile nekoč dom majhnih kmetov in gorskih pastirjev.

ALESUND

Mesto leži severno od ustja fjorda Stor na več otokih, med drugim Nørvøya, Aspøya, Heissa (Hessa) in Oksnøya, ki so povezani z mostovi. Po legendi naselbina izvira iz 9. stoletja, ko je Rollo (Rolf) Ganger v bližini ustanovil poglavarski sedež, vendar je bil status mesta pridobljen šele leta 1848. Potem, ko je mesto leta 1904 pogorelo, so ga ponovno zgradili s kamnom v značilnem secesijskem slogu. Mesto je regionalno trgovsko središče in točka za izlete po gorah regije Sunnmøre, dolini Norang, ledenikih Øye ter otokih Runde in Giske. Alesund spada med največja norveška ribiška pristanišča.

FLAAM

Flam je manjša vasica na stičišču Aurlandsfjord in Sognefjord. V bližini so številni fjordi. To so potopljene ledeniške doline, ki jih je zalilo morje. Značilna so strma pobočja, prek katerih se v slapovih izlivajo reke. Pogled na to čudo narave je res prelep, saj se modrina morja stika z zelenimi pobočji, v katere so zarezane struge rečic, ki se pred izlivom spremenijo v zavese slapov.

 

 

CENA PAKETNE PONUDBE

 

CENA VKLJUČUJE:

povratni letalski prevoz v ekonomskem razredu iz bližnjega letališča (LJU, GRZ ali ZAG) preko Frankfurta do Hamburga, letališke in varnostne pristojbine, 1 kos oddane prtljage do 23 kg in 1 kos ročne prtljage do 8 kg, avtobusni transfer letališče–pristanišče–letališče, križarjenje po programu, 7x namestitev v izbrani kabini, storitve razširjenega polnega penziona na ladji (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja), zabavni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov, brezplačni peš vodeni ogled Alesunda in Hamburga ob povratku, napitnine, plesne delavnice v sodelovanju s Plesnim Coctailom, slovensko vodenje in spremstvo na poti, pristaniške takse v višini 160 €.

DOPLAČILA (po želji ob prijavi):

fakultativni izleti, riziko odpovedi turističnega potovanja v znesku 4,23 % cene aranžmaja, enoposteljno koriščenje kabine, transfer do odhodnega letališča.

 

 

P R I J A V N I C A

 

NAČIN PRIJAVE

Izpolnjeni prijavnico - obrazec z želeno nastanitvijo pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Po prejemu vaše prijave vam potrdimo izbrano kabino. Nato boste s strani turistične agencije prejeli predračun v višini 30% aranžmaja in rok v katerem mora biti plačan predračun. Z pravočasnim plačilom akontacije imate zagotovljeno rezervacijo križarjenja. Preostanek v višini 70% vrednosti aranžmaja mora biti plačan 30 dni pred odhodom. Lahko se odločite za obročno mesečno plačilo ali poravnate odprti del v enkratnem znesku. Potovalne dokumente boste prejeli v primeru individualnega odhoda nekaj dni pred odhodom. Vsi gostje, ki boste izbrali organizirani transfer do letališča boste prejeli vso dokumentacijo na avtobusu. Vsem gostom svetujemo plačilo rizika odpovedi za primer višje sile. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest. Število mest je omejeno.

VSTOPNI POGOJI VKRCANJA NA LADJO (Covid-19) od 12. 2. 2023:

Za vkrcanje na ladjo ne potrebujete nobenih Covid-19 potrdil. Križarjenje in vsi izleti bodo v času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 izvedeni v skladu s priporočili NIJZ in zdravstvenimi protokoli ladjarja in pristojnih organov. Potniki se na potovanju ravnajo skladno z veljavnimi higienskimi varnostnimi priporočili.

Splošni pogoji so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani

https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

 

 

KRIŽARJENJE PO VZHODNIH in JUŽNIH KARIBIH

MIAMI – ANTIGVA – ST. KITTS – SVETA LUCIJA - DOMINIKA – DEVIŠKI OTOKI – GRAND TURK

ENTCHANTED PRINCESS, 16. - 30. 1. 2025 (15 dni)

PREMIUM LADJAR, ODLIČEN PROGRAM, HOTEL NA MIAMI BEACHU, VKLJUČENE NAPITNINE

 

Vljudno vabljeni, da pričnete leto 2025 z nami na križarjenju s soncem obsijanih Karibih. Rajske plaže, rum, Kolumbova odkritja in ples so pravi recept za čudoviti oddih.

Naše potovanje bomo pričeli s postankom v mondenem Miamiju, kjer bomo preživeli na ogledu in raziskovanju mesta. Pred pričetkom križarjenja bomo bivali 2 noči na Miami Beach v hotelu hotelu Holiday Inn Miami Beach Oceanfront 4*,direktno na plaži in pogledu na ocean. Sledi transfer v Ford Lauderdale in 10 dnevno križarjenje na ladji ENCHANTED PRINCESS. Zaključek našega potepanja po Karibih bomo zaključili v nacionalnem parku Everglades z vožnjo s posebnimi čolni in ogledu krokodilov in aligatorjev. »Ali ste vedeli, da je nacionalni park Everglades edino znano območje kjer sobivajo krokodili in aligatorji?

 

 

Oglejte si morsko lepotico na https://www.youtube.com/watch?v=iCo7eoL7kDU

 

 

ENCHANTED PRINCESS

je ena najbolj inovativnih, razkošnih in najnovejših ladij razreda Royal class, prestižnega podjetja Princess Cruises. Na ladji je 1.830 potniških kabin, ki sprejmejo do 3.660 potnikov in 1.346 članov posadke. Ladja je dolga 330 metrov in široka 38 metrov. Na njej boste našli veličasten atrij, tri glavne restavracije, več posebnih restavracij, bare, trgovine, gledališče, kino pod zvezdami, fitnes in spa center, knjižnico, 4 bazene, 8 jacuzijev, športno igrišče

 

 

MIAMI

Eno najlepših mest na svetu leži ob zalivu Biscayne in obali Atlantskega oceana na jugovzhodnem delu Floride. Je sedmo največje metropolitansko območje v ZDA, ki je dobilo več laskavih naslovov »Najčistejše mesto Amerike«… Miami nosi tudi vzdevek »prestolnica latinske Amerike«. Znan je po Miami Beachu, središču mesta, ulici Ocean Drive …

ANTIGVA in BARBUDA

Antigva in Barbuda sta tipična karibska otoka: bel pesek, zibajoče se palme in tradicionalno sproščeno vzdušje. Otoka slovita po svojih plažah, ki jih je kar 365, ena za vsak dan v letu. Otok, kjer se boste zagotovo naužili sonca, športnih aktivnosti in poležavanja na belem pesku. Antigva in Barbuda spadata v skupino malih Antilov. Antigva vsako leto gosti tudi več regat, med drugim tudi slavno Antigua Classic Yacht Regatta, prireditve kot je teden jadranja Antigua Sailing Week, pa privabi na otok številne goste in jadralce iz vsega sveta.

  1. KITTS & NEVIS

Otok imenujejo tudi otok sv. Krištofa. Leži v malih Antilih. Zahodni del otoka leži ob Karibskem morju, vzhodni del pa ob Atlantskem oceanu. Skupaj s sosednjim otokom Nevisom tvori federacijo St. Kitts in Nevis. Oba otoka ločuje 3 km širok kanal. Otok je dolg 29 km in širok okoli 8 km. Poznan je po nacionalnem parku »Brimstone Hill«, univerzi in številnih plažah.

  1. THOMAS

St. Thomas je velik 83 km2 in politično pripada ameriškim Deviškim otokom, ki so ameriško odvisno ozemlje. Podnebje je tropsko oceansko. Zgodovina je izjemno pestra, saj so v preteklosti pripadli Špancem in celo Dancem. Otok obdajajo koralni grebeni. St. Thomas vsako leto privablja številne ladje, ki ob svojem prihodu napolnijo male ulice glavnega mesta Charlotte Amalie z enodnevnimi obiskovalci, ki prežijo za spominki. Otok se sicer iz morja dviga s številnimi vrhovi, najvišji v višino meri okoli 470 metrov in nudi čudovit razgled na vse strani otoka. Na otoku se nahaja znamenita plaža Megan's bay, ki spada med deset najlepših na svetu.

GRAND TURK

Grand Turk je otok v državi otokov Turks in Caicos, ki je britansko čezmorsko ozemlje, ki se nahaja v tropskem Atlantiku med Bahami in Dominikansko republiko. Grand Turk je zgodovinsko središče otokov Turks in Caicos in je drugi najbolj poseljen otok v državi za otokom Providenciales. Naselje Cockburn Town na Grand Turku, ki so ga leta 1681 ustanovili naseljenci z Bermudov kot kraj za proizvodnjo morske soli, je uradna prestolnica otokov Turks in Caicos od leta 1766. Številne glavne vladne urade, vključno z vrhovnim sodiščem in guvernerjevo rezidenco, lahko najdete tukaj. Več pomembnih zgodovinskih dogodkov se je zgodilo okoli tega majhnega otoka, vključno z verjetnim mestom prvega Kolumbovega pristanka v Novem svetu in prvega kopnega, na katerega je ameriški astronavt John Glenn stopil po orbiti Zemlje leta 1962. Otoki so znani bo rajskih plažah.

 

 

 

CENA PAKETNE PONUDBE

Cena velja ob namestitvi 2 odraslih oseb v kabini

 

CENA VKLJUČUJE:

povratni letalski prevoz na relaciji Ljubljana–Istanbul-Miami-Istanbul-Ljubljana v ekonomskem razredu, letališke in varnostne pristojbine, 1 kos oddane prtljage do 23 kg po osebi + 1 kos ročne prtljage, transferje v Miamiju (letališče – hotel – pristanišče), vodeni poldnevni ogled Miamija, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu Holiday Inn Miami Beach Oceanfront 4*, 10x namestitev v izbrani kabini na ladji (twc, telefon, klima, hladilnik, fen, sef), razširjeni polni penzion na ladji (zajtrk, kosilo, malica, večerja), zabavni program na ladji, animacijo, ogled predstav, koriščenje bazena in fitnesa, pristaniške takse, ladijske napitnine, plesne delavnice na ladji v sodelovanju s Plesnim coctailom, slovensko vodenje in spremstvo na poti pri udeležbi minimalno 25 potnikov.

DOPLAČILO (po želji):

transfer do odhodnega letališča, fakultativni izleti, zavarovanje rizika odpovedi v znesku: 4,23 % cene aranžmaja, zdravstveno zavarovanje Coris z asistenco v tujini.

OBVEZNO DOPLAČILO:

registracije za vstop v ZDA – ESTE (strošek 21 USD) in je obvezna za vse potnike, ki potujejo v ZDA.

OPOMBE*

Več posteljne kabine so predmet potrditve s strani ladjarja.

 

P R I J A V N C A

NAČIN PRIJAVE

Izpolnjeni prijavnico - obrazec z želeno nastanitvijo pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Po prejemu vaše prijave vam potrdimo izbrano kabino. Nato boste s strani turistične agencije prejeli predračun v višini 30% aranžmaja in rok v katerem mora biti plačan predračun. Z pravočasnim plačilom akontacije imate zagotovljeno rezervacijo križarjenja. Preostanek v višini 70% vrednosti aranžmaja mora biti plačan 30 dni pred odhodom. Lahko se odločite za obročno mesečno plačilo ali poravnate odprti del v enkratnem znesku. Potovalne dokumente boste prejeli v primeru individualnega odhoda nekaj dni pred odhodom. Vsi gostje, ki boste izbrali organizirani transfer do letališča boste prejeli vso dokumentacijo na avtobusu. Vsem gostom svetujemo plačilo rizika odpovedi za primer višje sile. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest. Število mest je omejeno.

 

VSTOPNI POGOJI VKRCANJA NA LADJO (Covid-19) od 12. 2. 2023:

Za vkrcanje na ladjo ne potrebujete nobenih Covid-19 potrdil. Križarjenje in vsi izleti bodo v času obstoja nevarnosti širjenja virusa Covid-19 izvedeni v skladu s priporočili NIJZ in zdravstvenimi protokoli ladjarja in pristojnih organov. Potniki se na potovanju ravnajo skladno z veljavnimi higienskimi varnostnimi priporočili.

Splošni pogoji so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji

 

 

 

 

GRŠKI BOGOVI IN SKRIVNOSTNI SVET FARAONOV

6.– 17 NOVEMBER 2024

MSC LIRICA

VKLJUČENE NAPITNINE, ALL INCLUSIVE PAKET PIJAČ, 2 OGLEDA

First minute cena do 29.2.2024

 

Vabimo vas na 12 dnevno jesensko križarjenje po Vzhodnem Sredozemlju z očarljivo ladjo za križarjenje MSC LIRICA. Odkrivali bomo grške bogove in skrivnostni svet faraonov. Na naši plovbo bomo obiskali Katakolon in zibelko olimpijskih iger, otok Kreto – rojstni kraj vrhovnega boga Zeusa in Minojske kulture, otok Rodos dom boga sonca Helios, otok Ciper rojstni kraj boginje ljubezni in lepote Afrodite. Naše križarjenje bomo nadaljevali proti jugu na afriško celino in spoznali skrivnostni svet faraonov, si ogledali piramide v Gizi, ter Aleksandrijo še danes pomembo in največje egipčansko mesto in pristanišče  v Sredozemskem morju, ki je dobila ime po Aleksandru Velikem. Naše zadnje mesto za postanek je mesto Split največje mesto v Dalmaciji in drugo največje mesto na Hrvaškem. Njegova zgodovina sega v antični čas. Je mesto cesarja Diokleciana…

Odličnemu programu križarjenja in pestremu ladijskemu programu smo dodali plesne delavnice samo za vas dragi gostje, ki bodo vodene v slovenskem jeziku. Kot je običaj na naših križarjenjih bodo ladijski časopis, jedilni listi pri večerji in izleti (ob zadostnem številu prijav), ter vodenje ves čas na potovanju v slovenskem jeziku. Seveda bomo na poti z vami predstavnik Plesnega Coctaila in TA Pozejdon, ki bosta poskrbela za vaše udobje. Da bo to za vas res čudovito križarjenje smo v ceno paketa dodatno vključili ladijske napitnine, all inclusive paket pijač, 2 brezplačna izleta Split in Rodos, ter pristaniške takse.

 

  

MSC LIRICA

spada med ladje razreda Lirica. Popolnoma prenovljena je bila v letu 2014 z dodanimi novimi kabinami, prostori za potnike in bari. Prevzema jo italijanski šarm, romantična atmosfera, bogata notranja oprema… V dolžin o meri 275 metrov ter 32 metrov v širino. Na 13 palubah sprejme do 2579 potnikov in 720 članov posadke. Na voljo vam je več barov, gledališče, fitnes center, wellness, dva bazena, športno igrišče, diskoteka

Vse kabine so opremljene s kopalnico (prh a/twc ), telefonom, tv, mini barom in klimo.

 

 

 

Več o ladji si lahko ogledate na: https://www.youtube.com/watch?v=OjtYwzKeGJo

 

CENE PAKETNE PONUDBE

VRSTE KABIN

 

  

CENA VKLJUČUJE:

križarjenje po programu,11x namestitev v izbrani kabini, storitve razširjenega polnega penziona na ladji (zajtrk ,kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja, polnočni prigrizki), ladijske napitnine, all inclusive paket pijač, zabavni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov, slovensko vodenje in spremstvo na poti, predstavnik Plesnega Coctaila in plesne delavnice v slovenskem jeziku (ob zadostnem številu prijav), brezplačna peš vodena ogleda Splita in Rodosa, in pristaniške takse.

DOPLAČILA PO ŽELJI:

povratni avtobusni transfer: 70 € za odrasle in 50 € za otroke; fakultativni izleti; internet paketi na ladji, riziko odpovedi turističnega potovanja v znesku 4,23 % cene aranžmaja in zavarovanje Coris z asistenco v tujini.

VSTOPNI POGOJI VKRCANJA NA LADJO (Covid-19) OD 12 2. 2023:

Od 12.2.2023 dalje potniki za vkrcanje na ladje več ne potrebujejo potrdila o cepljenju in negativnega testa za vkrcanje na ladjo. Vsi potniki, ki prihajajo iz Kitajske in Hong Konga, morajo za vkrcanje predložiti negativni izvid testa proti Covid-19, ki ni starejši od 48 ur. Ladjar nenehno preučuje situacijo vezano na pandemijo in skladno s tem sprošča oz. zaostruje ukrepe. Vsekakor je priporočljivo polno cepljenje proti Covid-19 za brezskrben dopust. Križarjenje in izleti bodo potekali skladno s priporočili in navodili NIJZ in drugih pristojnih služb.

NAČIN PRIJAVE IN PLAČILA

Izpolnjeni obrazec z želeno nastanitvijo pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Po prejemu vaše prijave vam v roku 24 ur potrdimo izbrano kabino. Nato boste s strani turistične agencije prejeli predračun v višini 30% aranžmaja in rok v katerem mora biti plačan predračun. Z pravočasnim plačilom akontacije imate zagotovljeno rezervacijo križarjenja. Preostanek v višini 70% vrednosti aranžmaja mora biti plačan 30 dni pred odhodom. Lahko se odločite za obročno mesečno plačilo ali poravnate odprti del v enkratnem znesku. Potovalne dokumente boste prejeli v primeru individualnega odhoda nekaj dni pred odhodom. Vsi gostje, ki boste izbrali organizirani transfer do pristanišča boste prejeli vso dokumentacijo na avtobusu. Vsem gostom svetujemo plačilo rizika odpovedi za primer višje sile.

 

 

P R I J A V N I C A

 

 

Splošni pogoji so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji.

 

 

VLJUDNO VABLJENI!

 

 

 

 

PLES, TENIS, KOLESARJENJE, TAROK IGRA, SPA RAZVAJANJE, IZLETI

30.4.-5.5.2024

FIRST MINUTE CENE VELJAJO DO 14.3.2024

Vabimo vas na aktiven plesni oddih v času prvomajskih praznikov, ko se bomo obdani s stoletnim borovim gozdom razvajali v čudovitem Vitality hotelu Punta 4*oddaljeni le 50m od morja. Veli Lošinj zaradi svoje klime in rastlinja velja za zdravilišče in pozitivno vpliva na dušo in telo. Vsemu udobju, ki ga nudi narava, ter čudovit hotel (booking ocena 9,2) bomo dodali odličen plesni program v veliki dvorani, ter športne in družabne aktivnosti.

 

OTOK LOŠINJ – VELI LOŠINJ

Lošinj (latinsko: Apsorrus, italijansko: Lussino) je hrvaški otok v južnem Kvarnerju. Leži zahodno od Paga in južno od Cresa, s katerim ga pri naselju Osor povezuje krajši most. Sestavljata ga dva umetno ločena dela/otoka?, južni Mali Lošinj in severni Veliki Lošinj.
S skupno velikostjo 74,36 km² je Lošinj 11. največji med hrvaškimi otoki.

Veli Lošinj je mesto in pristanišče na otoku Lošinj v Primorsko-goranski županiji na Hrvaškem. Veli Lošinj je manjše mestece na vzhodni obali južnega dela otoka Lošinj. Leži
na polotoku med dvema manjšima zalivoma, v katerih sta tudi dva majhna pristanišča,
(Veli Lošinj in Rovensko). Veli Lošinj je okoli 5 km oddaljen od Malega Lošinja. Kraja sta povezana s cesto in z lepo urejeno sprehajalno potjo.

 

 

VITALITY HOTEL PUNTA 4*
Vitality hotel Punta je prvi certificirani brezglutenski in antialergijski hotel na hrvaškem.

Leži na otoku Mali Lošinj direktno na obali in obdan s stoletnim borovim gozdom; je le 100m odmaknjen od mesteca Veli Lošinj do katerega vas obalna sprehajalna po Lungomar pripelje med ozke uličice kamnitih hiš. Hotel ponuja sodoben dizajn, čudovit razgled na modro morje, kvarnerske otoke, ter Velebit. Gostom je na voljo razkošen wellness, fitnes center na 450m2 in panoramskim pogledom. Seveda je tu doma tudi odlična gastronomska ponudba. Urejena poti kar vabijo na sprehod ob obali in gozdnih poteh.

 

 

Z VAMI IN ZA VAS

Za vaše dobro počutje, plesno dogajanje in animacijo bosta poskrbela

 

 

POLEG PLESNIH AKTIVNOSTI ZA VAS PRIPRAVLJAMO

 

 

PAKETNA CENA

 

Doplačilo na kraju samem: Turistična taksa 1,8€ na osebo na dan in prijavnina 4€ enkratni znesek

Vsi, ki bi želeli podaljšati svoje bivanje (pred ali po našem programu) nas kontaktirajte.

Priporočamo plačilo rizika odpovedi. Priporočamo zdravstveno zavarovanje za tujino. Za tujino potrebujete veljavni osebni dokument

 

 

 

POSTOPEK PRIJAVE

Na program se lahko prijavite s prijavnico spodaj. Izpolnjeno prijavnico pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. V roku 24 ur vam potrdimo prijavo. Nato boste prejele s strani našega partnerja na tem programu Jadranka turizem d.o.o. predračun v višini 20°%. S plačilom akontacije je vaša rezervacija urejena. Preostanek plačate 10 dni pred odhodom.

 

 

PRIJAVNICA

 

 

SPLOŠNI POGOJI

Splošni pogoji tega programa veljajo po pravilih hotelirja: https://www.losinj-hotels.com/hr/opci-uvjeti-rezervacije/

 

PRIDRUŽITE SE NAM NA NEPOZABNEM PRVOMAJSKEM ODDIHU

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EKSLUZIVNO BODITE MED PRVIMI NA KROVU NOVE LADJE SUN PRINCESS PREMIUM LADJARJA 5*

BISERI JADRANSKEGA in EGEJSKEGA MORJA

SUN PRINCESS, 8. – 17. 4. 2024 (10 dni)

Drage plesalke in plesalci, ter ljubitelji križarjenj,

Z veseljem vas vabimo na čudovito križarjenje in spoznavanje povsem nove ladje SUN PRINCESS premium ladjarja PRINCESS. Pretežno križarimo z ladjarji MSC ali COSTA. Tokrat se nam je ponudila priložnost, da vas lahko povabimo na krov križarke premium razreda. To je največja in najnovejša ladja razreda Sphere. Vsekakor ladja vredna ogleda in obiska, saj boste videli in spoznali kaj ponujajo križarke Premium ladjarja 5* svojim gostom.

Tudi sam začetek in zaključek našega križarjenja je neobičajen, saj bomo naše križarjenje pričeli v pristanišču Civitavecchie. Da bo naše križarjenje popolno; smo v osnovno ceno že zajeli povratni letalski prevoz na relaciji Trst-Rim-Trst v ekonomskem razredu, transfer (letališče-pristanišče-letališče), križarjenje po programu, 9x namestitev v izbrani kabini, storitve razširjenega polnega penziona na ladji (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja, polnočni prigrizki, čaj, voda in kava iz avtomata v samopostrežni restavraciji), zabavni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov, brezplačne peš vodene oglede Kotorja, Mykonosa* in Neaplja, ladijske napitnine, slovensko vodene plesne delavnice, predstavnik plesnega coctaila , ter slovensko vodenje in spremstvo na poti pri udeležbi minimalno 20 potnikov in pristaniške takse.

Prepričani smo, da bo križarjenje zanimivo tudi za vse goste, ki so že obiskali te destinacije, saj bo raziskovanje nove ladje vtisnilo v spomin vsem gostom.

 

SUN PRINCESS je nova ladja za križarjenje razreda Sphere. Je največja in najnovejša ladja v floti družbe Princess Cruises in prva ladja v floti operaterjev križarjenj, ki bo uporabljala dvojno gorivo in bo poganjala predvsem tehnologija goriva na utekočinjeni zemeljski plin (LNG). Sun Princess meri v dolžino 345 m in ima 175.500 bruto teže. Na 21 palubah lahko sprejme do 4.300 gostov. V središču ladje je viseča steklena Piazza z vozliščem, ki ga navdihuje evropski kvadrat, z živahno osvetlitvijo in dinamičnim razgledom. Obsega tri nadstropja in bo povezana s številnimi restavracijami in bari na ladji.

Na ladji bo tudi Dome, večnadstropno prizorišče s stekleno kupolo in pokrito palubo, katerega dizajn se zgleduje po terasah Santorinija. Notranjost ladje ponuja pogled navzven in ima svetel dekor in zaključke. Vsebovala bo tudi več razglednih točk s pogledom na destinacije.

 

 

TOKRAT BOMO PLULI PO OSREDNJEM DELU SREDOZEMLJSKEGA MORJA IN SPOZNALI BISERE J JADRANA, IONSKEGA MORJA TER JUGOZAHODNI DEL ITALIJANSKEGA ŠKORNJA

 

KRF

Krf ne nosi zaman imena "smaragdni otok". Je eden najbolj zaželenih izmed vseh grških otokov. Svoje naravne lepote skriva pod preprogo bujnega, smaragdno zelenega rastja, ki skupaj s hribovito razgibano naravo in najbolj modro izmed vseh modrih voda daje otoku nepopisen čar. Krf pooseblja grško gostoljubje in veselje do življenja, ki se kažeta v pisanih zabavah in ohranjanju običajev. Nepozabni so milijoni olivnih dreves, med njimi tudi 500 letni orjaki, povsod po otoku pa uspevajo limonovci in pomarančevci, oleandri, ciprese, akacije, vinska trta in razne vrste cvetja. Ostanki pestre zgodovine otoka pričajo, da so bili tu nekoč Italijani, Angleži, Francozi, Habsburžani ... Poseben pečat mu je pustila tudi cesarica Elizabeta, poznana kot »Sissi«.

 

KOTOR

Kotor je znamenito črnogorsko srednjeveško, obmorsko mesto v zalivu Boke Kotorske z okoli 1300 prebivalci. Stari del mesta je obdan z impresivnim in dobro ohranjenim mestnim obzidjem. V svojem obstoju je zaradi svojega strateškega položaja imelo burno zgodovino. Med leti 1420-1797 je pripadal pod Beneško republiko. V mestu je kar 18 cerkva, 1 bazilika, 2 samostana in mnoge mestne hiše značilnega obmorskega in sredozemskega stila. Zaliv Boke Kotorske je eden najdaljših in najglobljih zalivov v Jadranskem morju in se pogosto imenuje najjužnejši fjord v Evropi.

 

MYKONOS

Kot eden manjših otokov v Kikladih, si Mykonos sloves najdražjega, svetovljanskega in nekonvencionalnega grškega otoka tudi zares zasluži. Z vstopom v otoško okolje pridemo v svet, kjer je nenavadno navadno in nedovoljeno dovoljeno. Najbolj znan grški otok, svet prestiža in zabav, zlatega peska in nočnih klubov, slavnih in bogatih, dekadentnih in ekstravagantnih, svet kontrastov in barv. Prestižni bari, najboljše restavracije, mondeni butiki, marina, polna luksuznih jaht, okus hladnega koktajla, razgreta telesa v divjem ritmu noči, občutenje glamurja. Korak vstran pa idilične vijugaste uličice, polne snežno belih kockastih hišic z živo pobarvanimi okni, prodajalka cvetja z osličkom, barantanje ribičev za jutranji ulov in na vrhu hriba mlini na veter z razpetimi krili.

 

SANTORINI

Santorini je otok lave in sonca, poznan tudi kot zaljubljen grški otok. Obiskovalce navduši predvsem pol potopljena kaldera, ostanek verjetno največjega vulkanskega izbruha v zgodovini. Osupljivo vulkansko pokrajino dopolnjujejo kikladska arhitektura, tisočletna zgodovina, bogata turistična ponudba in prijaznost domačinov. Santorini je bil že večkrat izbran za najbolj priljubljeno počitniško destinacijo v Evropi, najlepši vulkan na svetu in vasico Oia, ki se ponaša z najlepšim sončnim zahodom na svetu.

 

NEAPELJ

Neapelj je največje mesto južne Italije ter glavno mesto Kampanje in province Neapelj. Glavne znamenitosti mesta so grad, opera San Carlo, kjer so se vršile najpomembnejše svetovne operne premiere, galerija Viktorja Emanuela II., mestno pristanišče, trg Plebiscita, picerija Brandi, kjer je nastala slavna pica Margherita … V bližini se nahajajo slavni Pompeji, ki sta jih je leta 67 n. št. za časa cesarja Vespazijana zasula pepel in lava ob izbruhu vulkana Vezuva, otoka Capri in Ischia ter Amalfitanska obala.

 

 

CENA PAKETNE PONUDBE

                                                                                         *cena velja pri namestitvi dveh oseb v kabini

CENA VKLJUČUJE:

povratni letalski prevoz na relaciji Trst-Rim-Trst v ekonomskem razredu, 1 kos oddane prtljage do 23 kg + 1 kos ročne prtljage, transfer (letališče-pristanišče-letališče), križarjenje po programu, 9x namestitev v izbrani kabini, storitve razširjenega polnega penziona na ladji (zajtrk, kosilo, prigrizki, večerja, kapitanova večerja, polnočni prigrizki, čaj, voda in kava iz avtomata v samopostrežni restavraciji), zabavni program, predstave in animacije, športne aktivnosti, uporabo fitnesa, bazenov, brezplačne peš vodene oglede Kotorja, Mykonosa* in Neaplja, ladijske napitnine, slovensko vodene plesne delavnice, predstavnik plesnega coctaila, slovensko vodenje  in spremstvo na poti pri udeležbi minimalno 20 potnikov in pristaniške takse.*doplačilo na licu mesta strošek shuttle busa za prevoz do centra mesta.

DOPLAČILA PO ŽELJI:

povratni transfer do letališča Ronchi dei Legionari (Trst); fakultativni izleti; paketi pijač na ladji; riziko odpovedi turističnega potovanja v znesku 4,23 % cene aranžmaja.

VSTOPNI POGOJI ZA VKRCANJE:

Za križarjenje ne veljajo več nobene omejitve, prav tako ni obvezno cepljenje proti Covid-19 za vkrcanje na ladjo.

 

 

P R I J A V N I C A

 

 

NAČIN PRIJAVE IN PLAČILA

Izpolnjeni prijavnico - obrazec z želeno nastanitvijo pošljete na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. . Po prejemu vaše prijave vam v roku 24 ur potrdimo izbrano kabino. Nato boste s strani turistične agencije prejeli predračun v višini 30% aranžmaja in rok v katerem mora biti plačan predračun. Z pravočasnim plačilom akontacije imate zagotovljeno rezervacijo križarjenja. Preostanek v višini 70% vrednosti aranžmaja mora biti plačan 30 dni pred odhodom. Lahko se odločite za obročno mesečno plačilo ali poravnate odprti del v enkratnem znesku. Potovalne dokumente boste prejeli v primeru individualnega odhoda nekaj dni pred odhodom. Vsi gostje, ki boste izbrali organizirani transfer do pristanišča boste prejeli vso dokumentacijo na avtobusu. Vsem gostom svetujemo plačilo rizika odpovedi za primer višje sile. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest. Število mest je omejeno. 

 

Splošni pogoji so sestavni del programa in so objavljeni na spletni strani https://www.pozejdon-turizem.com/splosni-pogoji .

 

 

VLJUDNO VABLJENI!

 

 

 

 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information