logo manjsi

Drage plesalke v plesalcih, v ljubiteljih plesnih ritmov!

 

 

Na začetku plesne sezone 2019/2020 Vas vabimo, da začnete v naši družbi in se nam pridružite na 8. PLESNEM COCTAIL VIKENDU , ki bo potekal v Termah Tuhelj od 20.-22.9.2019 .

Udeležencem zagotavlja obilo plesa, odlične plesne pogoje – 4 plesne dvorane s parketom, vrhunske plesne pedagoge, zanimive koreografije, dva plesna večera, ter pester spremljajoči program. Svoje plesne korake boste lahko izpopolnili na preko 25 plesnih delavnicah različnih plesnih zvrsti; saj program poteka na 4 plesiščih hkrati.

 

PRENESI PRIJAVNICO

»Poljub dveh celin« z ladjo MSC PREZIOSA

29.10. – 07.11.2019

 

 

V sodelovanju s turistično agencijo Kompas d.d. vas vabimo, da z nami preživite krompirjeve počitnice 2019 na plesno obarvanem križarjenju do Atlantskega ocena, obale Maroka in Portugalske. Kompasova uspešnica v letu 2018 v sodelovanju s Plesnim Coctailom! Skupinsko križarjenje z ladjo MSC Preziosa, ki vam omogoča, da v 10 dneh obiščete tako Evropo, kot Afriko in obiščite moderno Malago, vedno skrivnostni Maroko in čutno Lizbono.

Samo za vas spoštovani gostje pripravljamo 4 plesne delavnice v slovenskem jeziku. Prav tako bodo slovensko vodeni zanimivi izleti, pri večerji vas bodo pričakali prevedeni jedilni listi. Ob vrnitvi v kabino vas bo pričakal ladijski dnevnik prav tako v našem jeziku. Kot je običaj za dogodke v naši organizaciji; vas bomo kraljevsko razvajali.

 

PRENESI PRIJAVNICO 

 RAZPRODANO

Počitnice v Egiptu ob koralnem grebenu 14. - 21. junij 2019

 

14. – 21. junij 2019 

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information