logo manjsi

Spomladanski Plesni vikend v Portorožu od 1.4. do 3.4.2016. V zelo lepem hotelskem kompleksu hotelov Life class v    Portorožu. Plesne delavnice in večerni plesi bodo potekali v Kongresnem centru Portos, kjer bo položen plesni parket. 

PLESNI COCTAIL organizira 5. Jesenski PLESNI COCTAIL vikend ki bo potekal od 18. do 20. sep. 2015 v Thermani Laško.

 

Tri dvorane so opremljene s parketom. Paket plesnega Coctail vikenda vam je na voljo pri nastanitvi dvoposteljni sobi; v hotelu Zdravilišče Laško 4* za 119€ po osebo in v hotelu Thermana Park Laško 4* superior za 145€ po osebi. Za nastanitev v enoposteljni sobi je doplačilo (Park hotel 17€ na dan, Zdravilišče Laško 12€ na dan). Dodatno se obračuna turistična taksa in se plača v hotelu. Program bo potekal enako kot na dosedanjih jesenskih plesnih vikendih (3-4 delavnice vzporedno) od 9 do 18 ure (odmor za kosilo), skupaj več kot 36 plesnih delavnic. Samostojno potekajo tudi delavnice za začetnike in solo plesi (odvisno od števila prijavljenih začetnikov in solo plesalcev). Na plesnem vikendu bo sodelovalo okoli 25 plesnih učiteljev in okoli 20 plesnih šol. Vsak plesalec/ka se sam odloči na katerih plesnih delavnicah bo sodeloval in katerega plesnega učitelja ali plesno šolo bi želel spoznati. Lahko si privoščite razvajanje v savnah, bazenu, ali wellnes program nego telesa ali masažo in še kaj… Vsak udeleženec plesnega vikenda prejme darilo. Na zaključni prireditvi izvedemo nagradno žrebanje z zelo lepimi nagradami. (podrobnosti v priloženem letaku, kjer je tudi napisano kaj vse je zajeto v vikend paketu). Prijavite se lahko solo (samski) ali v paru. Število mest je omejeno.

S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. Vec o piskotkih si lahko preberete tukaj.

  Sprejmem piskotke spletne strani
EU Cookie Directive Module Information